MAINOS

Laaturemontille ensimmäinen saneerausalan ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Talo

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Hämeen Laaturemontille ISO 9001:2015 -laatujärjestelmän mukaisen sertifikaatin. Laaturemontti on ensimmäinen saneerausalan yritys, jonka laatujärjestelmän Inspecta on sertifioinut ISO 9001 -järjestelmän uuden version mukaisesti. Sertifiointi koskee Laaturemontin kaikkia Suomen toimintoja.

Jaa sosiaalisessa mediassa

ISO 9001 -standardin uusi, vaativampi versio painottaa entistä enemmän johtajuuden merkitystä, kertoo Inspectan pääarvioija Seppo Salo. Laaturemontin toimintaa arvioidessa sitoutunut johtajuus tulikin esiin selkeänä vahvuutena.

Toinen merkittävä laatujärjestelmän kriteeri on prosessien toimivuus. Laaturemontin pitkälle hiottu remonttien toteutuskonsepti osoittautui tehokkaaksi ja toimivaksi. ISO 9001 -järjestelmän avulla dokumentointi parantaa ja helpottaa prosessien vaatimustenmukaisuuden arviointia ja antaa työkalun jatkuvalle parantamiselle.

Salo nostaa vielä erikseen esiin yrityksen asenteen.

– Laaturemontissa on selkeä positiivinen vire, halu kehittyä ja oppimisen kulttuuri. Tavoitetila on tiedossa, ja sertifiointi tarjoaa välineitä sen saavuttamiseen.

Sertifikaatin luovutti Inspectan puolesta liiketoimintapäällikkö Stefan Fagerström ja sen vastaanotti Laaturemontin toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki.

– Me saamme käytännöllisiä välineitä dokumentointiin ja raportointiin. Voimme siirtää tietoa ja osaamista muutenkin kuin kädestä pitäen näyttämällä. Työntekijämmekin kokevat sen selkänojana ja vahvuutena. Toiminnan jatkuva kehittäminen on meidän kaikkien etu, kertoo Riihimäki.

Hämeen Laaturemontti on ensimmäinen saneerausalan yritys, ja ylipäätään yksi ensimmäisistä suomalaisista yrityksistä, joille Inspecta on myöntänyt uuden ISO 9001 -standardin vaatimukset täyttävän laatusertifikaatin.

– Se on osoitus siitä, että yritys ja sen johto haluavat tehdä työtä yhä paremman ja tehokkaamman toiminnan, korkeamman laadun ja asiakastyytyväisyyden kehittämisen puolesta, toteaa Seppo Salo yhteenvedossaan.

Lisätietoja:

Hämeen Laaturemontti Oy

www.laaturemontti.fi

Inspecta

www.inspecta.com/fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.