Lapetek Lino-A keittiöhana tuo säästöä veden kulutukseen

Keittiö

Lapetek-hanamallisto jatkaa pinnalla olevan sisustustyylin mukaista virtaviivaista muotoilua. Hanat sopivat tyyliltään niin värillisten kuin rst-altaidenkin pariksi sekä moderniin että perinteisen keittiötyyliin. Hanojen runkoon on integroituna apk-liitäntä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lapetek-hanojen suosittu musta hana on nyt kokonaan musta antrasiitti ilman erillistä kromista suutinta. Mustan lisäksi värilliset uutuushanat – messinki, kupari, valkoinen, gunmetal, kallionharmaa ja alumetallic ovat saatavilla. Kaikki Lapetek uutuushanat ovat yksivärisiä ja niiden poresuutin on tyylikkäästi piilossa juoksuputken sisällä. Piiloporesuutin on myös vaihdettavissa erilliseen veden virtausta rajoittavaan suuttimeen, jonka avulla vedenkulutusta voidaan pienentää merkittävästi. Veden virtauksenrajoitin on pieni, mutta kotitalouksissa yksinkertainen tapa säästää vettä ja energiaa.

Säästöä keittiön veden kulutukseen

Lapetek Lino-A hanoihin on saatavilla lisävarusteena erillinen vedenkulutusta vähentävä veden virtauksenrajoitin. Virtauksenrajoittimen avulla virtaus voidaan rajoittaa 5 tai 8 litraan minuutissa. Rajoitin asennetaan vakiona tulevan piiloporesuuttimen tilalle ja sen voi asentaa koska tahansa myös jälkikäteen.

Lisää veden säästöstä ja vettä säästävästä virtauksenrajoittimesta voit lukea täältä.

Teknistä etumatkaa

Lapetek Lino-A hanojen tekniset ominaisuudet:

  • helppokäyttöinen APK-liitäntä
  • suomalainen tyyppihyväksyntä ja ääniluokka 1
  • liikeradan rajoitin 60°–270° ja tyylikäs piiloporesuutin
  • veden virtausrajoitin (lisävaruste) tuo säästöä veden kulutukseen
  • antrasiitti, valkoinen, alumetallic sekä kallionharmaa yhteensopivia saman väristen Silgranit-altaiden kanssa

Lapetek-hanamalleissa hanan runkoon helppokäyttöisen korkean vipusäätimen vastakkaiselle puolelle on integroituna apk-liitäntä. Säädettävä juoksuputken liikerata mahdollistaa hanojen käyttämisen kaikentyyppisten altaiden kanssa. Malliston löydät täältä.

Lähde: ePressi.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

hana keittiöhana keittiöhanat keittiön hana Lapetek Lino-A


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: