Lapetek Luna-X keittiöaltaat nyt messingin ja kuparin väreissä

Keittiö

Lapetek Luna-X allasperhe kasvaa trendikkäillä messinki- ja kuparialtailla, joissa vahvan teräksen pinnalla on luja PVD-pinnoite. Messingin ja kuparin väriset tiskialtaat ja hanat ovat jo pidemmän aikaa olleet suosittuja Euroopassa. Viime aikoina kysyntä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja värillisiä altaita kohtaan on myös meillä ollut nousussa. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Valikoimamme täydentyy kahdella värillä, joista molemmista tulee saataville kaksi eri leveyttä 340 mm ja 500 mm. Altaat voidaan asentaa tasoon päältä tai altapäin kiinnitettynä.

Messinki allasväri sopii hyvin erilaisiin keittiötasoihin erityisesti valkoisiin ja beigen sävyisiin marmoritasoihin. Vaaleista sävyistä väri nousee kauniisti esille. Rohkeampi yhdistää värin mustansävyisiin tasoihin ja yhdistää väriin keittiökaapin vetimet tai muita keittiön sisustuselementtejä. Messingin väriseen altaaseen voidaan elegantisti yhdistää myös valkoinen tai musta hana tason väristä riippuen.

Messinki- ja kuparialtaisiin tulee saataville myös samaa sävyä oleva vihanneskulho sekä altaan päällä tai tasolla käytettävä rullamatto. Lisätarvikkeiden avulla allaspisteen toimivuus entisestään paranee.

Lapetek Luna-X allasperhe on erittäin laadukas keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen tarkoitettu allasmallisto. Altaiden rst-materiaali on huomattavasti tavallista paksumpaa terästä minkä ansiosta altaat ovat normaalia tukevampia. Syvä ja tilava allas antaa hyvin tilaa ruoan valmistukselle tai suurien astioiden tiskaamiseen. Laadukkaan ilmeen viimeistelee ajaton minimalistinen muotoilu sekä kaunis harjattu rst-pinta.

Kaikissa LAPETEK LUNA-X altaissa käytetään erikoisvahvaa 1,2 mm paksua ruostumatonta terästä, joka tekee niistä erityisen laadukkaita.

Lapetek, lapetek.fi

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

allas keittiöallas keittiön allas kupari allas Lapetek Lapetek Luna-X messinki allas


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: