MAINOS

Lattiakaivo uutuus – suomalaiselle Masterpipe Oy:lle patentti

KylpyhuoneTalo

Masterpipe Oy on tuonut markkinoille uudenlaisen lattiakaivon, joka asennetaan vanhan lattiakaivon sisään sukitusmenetelmällä tehtävän putkiremontin yhteydessä. Haponkestävästä teräksestä valmistetulle lattiakaivolle on myönnetty patentti ja se on VTT:n testaama.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lattiakaivolle myönnetty patentti on Masterpipe Oy:n toimitusjohtaja Tony Leivon mukaan ensimmäinen maailmassa. Uuden tuotteen kehittäminen lähti liikkeelle todellisesta tarpeesta:

– Tähän asti lattiakaivo on ollut viemäriputkiremontin yhteydessä se heikoin lenkki. Pinnoitetut lattiakaivot eivät ole kestäneet, ne ovat olleet varsin riskialttiita. Kehittämämme uusi lattiakaivo kestää likavesiä ruostumatta kymmeniä vuosia ja se on erittäin helppo puhdistaa. Lattiakaivomme tulee tuottamaan seuraavien kymmenien vuosien aikana miljoonaluokan säästöjä suomalaisille taloyhtiöille ja muille kiinteistöjen omistajille.

Uusi lattiakaivo soveltuu kaikkiin remonttikohteisiin julkisista tiloista kerrostaloihin ja pientaloihin. Masterpipe on valinnut alalta eri puolilta Suomea lattiakaivonsa valtuutetuiksi jälleenmyyjiksi tiukat kriteerit täyttäviä toimijoita.

Lisätietoja:

Masterpipe Oy

www.masterpipe.fiinfo@masterpipe.fi

Masterpipe on perustettu vuonna 2012 ja yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 4,5 miljoonaa euroa. Masterpipella on tällä hetkellä  toimipisteet Porvoossa, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa ja se työllistää n. 30 ammattilaista.

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.