MAINOS

Leikkaa pensaat tehokkaasti ja mukavasti uusilla akkukäyttöisillä STIHL-pensasleikkureilla

Piha

STIHL kehittää pensasaitaleikkurivalikoimaansa ja esittelee kaksi uutta mallia, joissa on pitkäkestoinen akku, hyvä ulottuvuus ja ergonominen muotoilu. Ammattilaiset saavat HLA 66- ja HLA 86 -pensasaitaleikkureista kaksi tehokasta työvälinettä pensasaitojen ja pensaiden leikkaamiseen ja siistimiseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Uudet STIHL pensasaitaleikkurit on varustettu kevyellä ja tehokkaalla EC-moottorilla, joka tuo tehoa työpäiviin. Hiljaiset laitteet ovat ihanteellisia myös asuinalueilla ja julkisilla paikoilla – täydellinen työväline esimerkiksi puutarhureille.

Pensasaitaleikkureissa on AP-akkujärjestelmä, ja samaa akkua voidaan käyttää myös monissa muissa työvälineissä. Akun sijainnin ja matalan painopisteen ansiosta pensasleikkureilla on myös hyvä painojakauma ja tasapaino, mikä helpottaa työskentelyä.

Akun sijainti takana, kaukana moottorista ja leikkuuterästä, ja sen keskittäminen akkukoteloon jakavat painon käyttäjälle entistäkin tasaisemmin. Säädettävä leikkuuterä mahdollistaa myös hyvän työasennon leikkauspinnan korkeudesta tai kulmasta riippumatta.

Leikkuuterän voi säätää viiteen asentoon ja jopa 115 astetta. Molemmin puolin teroitettu leikkuuterä takaa tehokkaan ja tarkan leikkuun.

HLA 66 -pensasaitaleikkurin kokonaispituus on 2 metriä, kun taas HLA 86:n enimmäispituus on tukevan teleskooppivarren ansiosta 3,3 metriä. Neliskulmainen teleskooppiputki tekee varresta vakaan ja turvallisen myös täydessä pituudessaan.

HLA 66:ssa on kumipäällysteinen pyörökahva, ja HLA 86-pensasaitaleikkuria voidaan helposti pidentää 70 cm. Molemmissa malleissa on uusi ergonomisempi kahva, portaaton nopeudensäätö ja käyttäjäystävällinen, intuitiivinen käyttökahva turvallista käynnistystä varten.

Uudet pensasaitaleikkurit ovat nyt saatavilla valtuutetuilta STIHL jälleenmyyjiltä.

  HLA 66 HLA 86
Terän pituus: 50 cm 50 cm
Kokonaispituus: 205 cm 260–330 cm
Akun kesto: 144 min AP 200 -akulla 144 min AP 200 -akulla
Teränopeus: 3 000 rpm 3 000 rpm
Ääniteho: ≤ 94 dB (A) ≤ 94 dB (A)
Paino: 3,8 kg 4,8 kg

 

STIHL kehittää ja valmistaa työkaluja puutarhaan, metsätalouteen ja maisemointiin. Tuotteita myydään vain valtuutettujen jälleenmyyjien kautta yli 1000 erikoisliikkeessä pohjoismaissa. Suomen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Konsernilla on lähes 17 000 työntekijää noin 160 maassa.

STIHL, www.stihl.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

pensaiden leikkaaminen pensas pensasleikkuri stihl