MAINOS

Levitä pihallesi ympäristöystävällinen, edullinen ja helppo kukkaniitty

Piha

Kukkaniitty tuo eloa puutarhaan ja miellyttää silmää. Se myös houkuttelee paikalle perhosia ja pölyttäjiä! Perusta kotipuutarhaan paahteessa hehkuva keto tai rehevästi kukkiva niitty.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Nyt voit kasvattaa unelmiesi kukkakedon tai nurmikon ennennäkemättömän helposti, nopeasti, ekologisesti ja edullisesti!

Kukkaketo-kasvualustassa kukkasten siemenet ovat kätevästi valmiina. Siemenet on kiinnitetty kankaaseen patentoidulla menetelmällä, jolloin siemenet ja lannoitteet eivät valu sadeveden tai tuulien mukana pois, vaan pysyvät paikoillaan ja kasvuunlähtö on varmaa. Levitä kasvualusta, kastele ja kukkaniitty kasvaa – jopa jyrkässä rinteessä. Ohut kangas muotoutuu ja asettuu hyvin maanpinnan muotojen mukaisesti. 

TURFquick® on patentoitu, sellupohjainen ja ekologinen, 100% maatuva kasvualusta, joka hajoaa maahan lannoitteeksi kuudessa–kahdeksassa viikossa. Mikä parasta, rikkakasvit jäävät kankaan alle eivätkä pääse tunkeutumaan kankaan läpi eivätkä täten kilpaile kasvutilasta!

Kukinta alkaa noin kahdeksan viikon kuluttua kylvöstä ja jatkuu pakkasiin asti. Kasvustosta saat kerättyä ihania leikkokukkia pitkin kesää ja syksyä! Istutusaika on kevät ja alkukesä aina kesäkuun loppuun asti.

Siemeniä on n. 2000 kpl / m2, ja ne on valittu varta vasten pohjolan oloihin soveltuvista lajikkeista kuten Kirjokierto ’Convolvulus tricolor’, Kaliforniantuliunikko ’Eschscholzia californica’, Sarjasaippo ’Iberis umbellate’, Kiinanasteri  ’Callistephus chinensis’, Ruiskaunokki ’Centaurea cyanus’, Isosilkkikukka ’Godetia grandiflora’, Pellava ’Linum annum’, Tarhaneito ’Nigella damascene’, Ryhmäsamettikukka ’Tagetes patula’, Tarhakehäkukka ’Calendula officinalis’, Tuoksupielus  ’Lobularia maritima’, Merimalkomia ’Malcolmia maritima’. Lajikkeiden korkeus vaihtelee 30-50 cm välillä. Osa lajikkeista monivuotisia, ja siementämällä myös yksivuotiset nousevat hyvin seuraavina vuosina.

Kasvualustaa myydään yhden neliönmetrin (9,95 €) ja viiden neliömetrin (34,95 €) pakkauksissa. Kankaan siemenillä on kahden vuoden 100 % kasvu takuu.

Elmia Garden Award Winner 2019!

Hinnat ja myyntipakkaukset

9,95 € / 1 m2

34,95 € / 5 m2 (ovh. 49,75)

Biohajoavat kiinnityskoukut 2,90 € / 10 kpl

Lisätietoja:

Kodin Kukat Oy

www.puutarha.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Juha Toikka ketokukka Kodin Kukat Kodinkukat kukkaketo kukkaniitty niitty