LG InstaView – katso jääkaapin sisälle ovea avaamatta

Keittiö

Kuinka usein seisot jääkaapin edessä miettimässä, mitä tekisit illalliseksi tai mitä kauppalistasta puuttuu? Kun jääkaapin ovi on auki turhaan, kuluu energiaa ja kaapissa olevien ruokien käyttöikä lyhenee. LG InstaView -jääkaapin oven ikkuna valaistuu kahdesti koputtamalla, joten ovea ei tarvitse joka kerta avata. LG InstaView on nyt saatavilla myös ylellisessä mustassa värissä, joka istuu täydellisesti modernin keittiön sisutukseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

LG InstaView -jääkaapin tyylikäs lasipaneeli valaistaan kahdella nopealla koputuksella – näin näet lokeron sisällön helposti avaamatta ovea. Toiminto helpottaa elämää, mutta pidentää myös samalla elintarvikkeiden säilyvyyttä, koska ne eivät altistu lämpötilan muutoksille turhan oven availun vuoksi.

Ruokahifistelijöille, perheille ja muotoilun ystäville

Etenkin lapsiperheissä jääkaapin ovi on auki tiuhaan, kun jokainen etsii vuorollaan mieluisaa syötävää tai juotavaa. On kätevää, kun jääkaappiin voi kurkata ovea avaamatta. LG InstaView säästää myös energiaa ja pitää laadukkaat elintarvikkeet tuoreempana ja raikkaampana pidempään. Jääkaapin ovessa on vesisäiliö, josta saat nopeasti kylmää vettä ja jääpaloja. Vesisäiliö on saatavilla myös vesiliitännällä. Nyt myös tyylikkäässä mustassa värissä saatavilla oleva LG InstaView sopii vaativankin sisustajan keittiöön.

Hinta ja saatavuustiedot

LG InstaView on saatavilla metallinvärisenä ja mustana vesisäiliöllä tai vesiliitännällä hyvin varustetuilta jälleenmyyjiltä. Metallinvärisen mallin suositushinta on 2 599 euroa ja mustan 2 999 euroa.

Lisätietoja:

LG-One Finland/Hill+Knowlton Strategies

www.lg.com


LG Electronics Home Appliances Company on innovatiivinen toimija kodinkonemarkkinoilla. Yhtiön tavoitteena on luoda terveellisiä ja ympäristöystävällisiä tuotteita, joissa yhdistyvät älykäs teknologia sekä edistyksellinen muotoilu. LG haluaa tarjota kuluttajien arkea parantavia ja helpottavia kodin kokonaisratkaisuja. Kodinkoneet on suunniteltu sopimaan kuluttajille ympäri maailman ja tuotevalikoimaan kuuluu jääkaappeja, pyykin- ja astianpesukoneita, ruoanvalmistusvälineitä, imureita sekä sisäänrakennettuja koneita. Yhtiön innovatiiviset tekniset ratkaisut ja helppokäyttöiset ominaisuudet löytyvät esimerkiksi markkinoiden ensimmäisestä älykkäästä jääkaapista, höyryominaisuudella varustetusta pyykinpesukoneesta sekä yhdistelmäuunista. LG:n teknologiset ratkaisut luovat uusia trendejä ja vahvistavat yhtiön johtavaa asemaa kodinkonemarkkinoilla.

Lähde: ePressi.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

energiaa säästävä jääkaappi jääkaapit jääkaappi keittiökoneet kodinkoneet LG LG InstaView


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: