MAINOS

Liukuovet hurmaavat käytännöllisyydellään!

SisustusTalo

Liukuovia nähdään yhä useammissa kodeissa. Syitä suosiolle on monia: ne ovat esteettömiä ja vapauttavat tilaa varsinkin pienissä asunnoissa. Liukuovet toimivat myös erinomaisina tilanjakajina. JELD-WENiltä ilmestyy tänä keväänä kaksi uutta lasitettua liukuovimallia.

Jaa sosiaalisessa mediassa

 Unique 507 Slide -liukuovi on tyylikäs lasitettu uutuus. Liukovilla voidaan jakaa tila helposti kahdeksi erilliseksi huoneeksi. Kuvassa on erotettu keittiö ja olohuone parioven avulla.

Lasitetut Unique 504 Slide- ja Unique 507 Slide -liukuovet ovat tyylikkäitä uutuuksia, jotka tuovat sisustukseen ripauksen arvokkuutta. Unique 504 on 1-peilinen lasitettu ovi, eli siinä on yksi iso lasiaukko. Unique 507 taas on 3-peilinen lasitettu ovi. Lasivaihtoehtoja on neljä: kirkas lasi, satiinilasi, MasterCarre-kuviolasi ja Chinchilla-kuviolasi.

Liukuoven aukeaminen ei vaadi lattiapinta-alaa, joten ne jättävät enemmän tilaa muulle sisustukselle. Liukuovet ovat erinomainen oviratkaisu myös ahtaisiin tiloihin. Usein esimerkiksi vaatehuoneessa saranoidun oven aukaiseminen voi olla tilan puolesta hankalaa. Kaikki JELD-WENin liukuovimallit voidaan asentaa joko seinän sisään tai seinän päälle. Seinän päällä liukuva ovi on erittäin helppo jälkiasentaa myös remonttikohteisiin. Erityisesti uudiskohteisiin sopii seinän sisään liukuva ovi, joka vapauttaa sekä lattia- että seinäpinta-alan. Lisäksi seinän sisään liukuvaa ovea on saatavana pariovena, ja se toimii erinomaisesti esimerkiksi tilanjakajana keittiön ja olohuoneen välillä.

JELD-WENillä on uusien lasitettujen liukuovien lisäksi valittavana 7 erilaista ovimallia. Liukuovien design ja paksuus on sama kuin saranoiduissa ovissa – kodin voi siis sisustaa sekä liukuovilla että saranoiduilla ovilla sisustuksen kärsimättä. Kaikki liukuovilevyt ovat Avainlipputuotteita. Lisäksi saatavana on lasiliukuovi, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi kylpyhuoneeseen.

Hinnat:

  • Unique 504 Slide -liukuovilevy alkaen noin 445 €
  • Unique 507 Slide -liukuovilevy alkaen noin 495 €

Tuotteet ovat myynnissä hyvin varustelluissa rautakaupoissa ympäri suomen 1.4.2017 alkaen. Niitä saa perusväreissä, mutta niihin voi valita minkä tahansa NCS-erikoisvärin.

Lisätietoja:

JELD-WEN Suomi Oy

www.jeld-wen.fi

JELD-WEN Suomi Oy on osa maailmanlaajuista JELD-WEN Inc:iä, joka työllistää yli 21 000 työntekijää, joista noin 280 henkilöä työskentelee Suomessa. JELD-WEN on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. JELD-WEN Suomi Oy:n pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaat toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa.

Lähde: PerPR

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Jeld-WEN lasiovi lasitettu ovi liukuovet liukuovi liukuovimallisto ovi ovien vaihto