MAINOS

Lumilinko helpottaa lumitöitä – uudet RYOBI® MAX POWER -lumilingot

Piha

Lumisesta pihapolusta tai jalkakäytävästä hankeen kadonneeseen pihatiehen – kun on kyse lumitöistä, RYOBI®:n uudesta lumilinkomallistosta löytyvät kaikkiin tarpeisiin sopivat mallit, joilla kulkuväylät puhdistuvat lumesta nopeasti, turvallisesti ja vaivattomasti.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Vaarallisimpia talvipuuhia ajateltaessa ensimmäisenä tulevat mieleen laskettelu tai kelkkailu alas jäistä rinnettä. Mutta entäpä lumenluonti? Selkävaivat ja liukastuminen tulevat helposti mieleen. Akkukäyttöisellä lumilingolla lumenluonti on helppoa ja nopeaa, eikä ajatus runsaslumisesta talvesta ole enää kauhistus.

Mitä enemmän lunta on jään pinnalla, sitä suurempi on riski, että se sulaa ja muuttuu liukkaaksi jääksi, minkä vuoksi kulkureiteistä tulee entistä vaarallisempia. Onneksi kaikki RYOBI®:n lumilingot on suunniteltu luomaan lunta läheltä pintaa, jolloin sitä jää mahdollisimman vähän myös epätasaiselle pohjalle.

RYOBI®:n uudet lumilingot tarjoavat akkukäyttöisen ratkaisun kaikenlaiseen lumenluontitarpeeseen. RYOBI®:n MAX POWER -lumilingot on suunniteltu tekemään työt nopeasti, turvallisesti ja helposti, olipa kyse sitten lumen linkoamisesta jalkakäytävältä, pihalta tai lumituiskun peittämältä ajotieltä.

36V MAX POWER 45 cm:n lumilinko

RY36STX45A-140-mallin akkukäyttöisyys tarkoittaa, että jatkojohtoja tai käsin tapahtuvaa lumen lapiointia tai kolaamista ei enää tarvita. Riippumatta siitä, kuinka märkä tai kylmä sää on, tämä akkukäyttöinen malli auttaa vaivattomasti luomaan lumet 208 neliömetriltä vain 12 minuutissa ja 24 sekunnissa. Helposti taittuvan aisan ansiosta lumilinko sopii pieneen tilaan kesäkuukausien ajaksi. Lisäksi 25 cm:n luontisyvyyden, 45 cm:n luontileveyden ja käsikäyttöisen 180 asteen lumenheittotorven ansiosta painavan lapion kanssa kumartelu kylmässä on menneisyyttä.

Mallinumero RY36STX45A-140
Teho 36V
Mukana tulevan akun kapasiteetti  4,0 Ah
Laturin latausteho  4,0 Ah/h
Lumenluontisyvyys  25 cm
Lumenluontileveys  45 cm
Linkousetäisyys  8 m
Tuotenumero 5133005724
EAN-koodi 4892210216601

 

36V MAX POWER 53 cm:n lumilinko

Polttomoottorilumilingon ja lumikolan korvaajaksi suunniteltu RYOBI® RY36STX53A-150 on lopullinen ratkaisu lumitöihin. Tämä malli tarjoaa optimoitua suorituskykyä 5,0 Ah:n akulla, jolla voi luoda lumet jopa 560 m2:n alalta 18 minuutissa. Lumen heittosuuntaa on helppo säätää vipua painamalla. LED-valopalkilla, 10,7 m:n linkousetäisyydellä ja 180 asteen heittotorven säädöllä lumen luonti ei ole koskaan ollut helpompaa. Hyvän työvalon ansiosta lumitöiden teko myös pimeänä vuorokaudenaikana on miellyttävää. Linko on yksinkertainen varastoida autotallissa tai varastossa ensiluokkaisen taittuvan aisan ansiosta ansiosta.

Tämä laite kuuluu RYOBI®:n kasvavaan WHISPER™-perheeseen, koska se on hiljainen bensiinikäyttöisiin laitteisiin verrattuna. Olemme ryhtyneet aktiivisiin toimiin polttomoottorikoneiden suorituskyvyn jäljittelemiseksi samalla, kun vähennämme ja vaimennamme melutasoja, jolloin aikaisin aamullakaan tapahtuvat lumityöt eivät enää häiritse naapureita.

Mallinumero RY36STX53A-150
Teho 36V
Mukana tulevan akun kapasiteetti 5,0 Ah
Laturin latausteho 4,0 Ah/h
Lumenluontisyvyys 33 cm
Lumenluontileveys 53 cm
Linkousetäisyys 10,7 m
Tuotenumero 5133005723
EAN-koodi 4892210189271

 

36V MAX POWER 61 cm:n lumilinko

Puistattaako ajatus lumitöistä kylmässä ja pimeässä? Lämmitettävien kahvojen ja etuosan leveän LED-valopalkin ansiosta lumen linkous tällä laitteella on miellyttävää – säästä tai vuorokaudenajasta riippumatta. Kaksivaiheinen RY36STX61A-lumilinko korvaa polttomoottorilumilingon. Se on RYOBI®:n tehokkain ja suurin lumilinko, jossa on itsevetävä tekniikka. Raskasta konetta ei tarvitse enää työntää itse. Kestävät 42,5 cm:n pyörät tarttuvat helposti lumeen ja antavat hyvän pidon.

Täysmetallinen ja nopeudeltaan säädettävä lumensyöttökierukka iskee tiiviiseen lumeen ja jäähän jopa 53 cm:n syvyyteen asti. Suorituskykyä ja tehokkuutta lisäävä hiiliharjaton kaksoismoottori sopii kaikkiin olosuhteisiin. Täysmetallista 180 asteen lumenheittotorvea voi säätää kojelaudasta. Tämän lisäksi nopeutta, valoja ja lämpökahvoja voidaan hallita helposti yhdestä paikasta. 61 cm:n lumilinko luo lumet jopa 480 m2:n alueelta vain 12 minuutissa.

Mallinumero RY36STX61A-250
Teho 36V
Mukana tulevien akkujen kapasiteetti 2 x 5,0 Ah
Laturin latausteho 4,0 Ah/h
Lumenluontisyvyys 53 cm
Lumenluontileveys 61 cm
Linkousetäisyys 16,8 m
Tuotenumero 5133005737
EAN-koodi 4892210216915

Miksi RYOBI®?

Edistyneimmän moottoritekniikan, elektroniikan ja akkutehon ansiosta MAX POWER määrittelee uudelleen akkukäyttöisen käyttömukavuuden tee-se-itse -markkinoilla ja antaa vapauden tehdä vaikeimmat ja pitkäkestoisimmatkin pihatyöt vaivattomasti.

MAX POWER ei tuota päästöjä, tärinää tai melua. Tuotteet ovat kevyitä ja akkukäyttöisiä ja akut antavat virtaa monenlaisille puutarhatyökaluille; esimerkiksi ruohonleikkureille, pensasleikkureille, akkukäyttöisille inverttereille ja lumilingoille.

MAX POWER on fiksu valinta akkukäyttöiseen puutarhanhoitoon. Kehittyneen tekniikan ja innovaatioiden ansiosta RYOBI® voi tarjota peräti kolmen vuoden laajennetun takuun akkukäyttöisille työkaluille, akuille ja latureille (vaatii rekisteröinnin).

RYOBI® Suomi, fi.ryobitools.eu

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBI®:n tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBI®:n työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBI®:n työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI®, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

akkukäyttöinen lumilinko lumilingot lumilinko lumityöt Ryobi