MAINOS

Luonnollinen design ja ultramatta pinta yhdistyvät uudessa Tarkett iD Inspiration -vinyylilattiassa

Sisustus

Tarkett lanseeraa kesäksi uuden iD Inspiration -malliston, jonka modulaariset vinyylilattiat ovat erittäin todentuntuisia. Ainutlaatuinen digitaalinen painotekniikka ja uusi ultramatta TEKTANIUM™ -pintakerros vangitsevat puu- ja kivimateriaalien kuviot ja värit luonnollisella tavalla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

iD Inspiration on modulaarinen, myös LVT-lattiana tunnettu vinyylilattia. Uusi kokoelma sisältää laattoja ja lankkuja, joissa on 100 erilaista kuviota ja 7 eri muotoa, joilla voi vaivattomasti luoda uniikkeja lattioita. Yhdistämällä korkearesoluutioisen painotekniikan Tarkettin uuteen innovatiiviseen TEKTANIUM™ -pintakerrokseen, syntyy upea mattapintainen vinyylilattia erittäin korkealla kulutuksen kestolla.

Luonnonmukaiset toteutukset uudella tekniikalla
iD Inspiration tarkoittaa trendikästä suunnittelua ja luovaa tarkkuutta. Kuratoitu väri- ja teemakokoelma tarjoaa suunnittelijoille laajan kokonaisuuden, joka koostuu niin nykypäivän kuin klassisista tyyleistä, aina pehmeistä näyttäviin. Malliston kolme muotoilukokonaisuutta, Naturals, Authentics ja Classics valmistetaan digitaalista painotekniikkaa hyödyntäen. Kohokuviot ja martiointi tekevät lopputuloksesta aidon näköisen.

Naturals-kokoelma on valmistettu skannaamalla tarkasti valitut materiaalinäytteet puusta ja kivestä. Kuviot painetaan tämän jälkeen digitaalisesti. Toteutus on todellinen virstanpylväs modulaaristen vinyylilattioiden suunnitteluprosessissa. Uusi tekniikka mahdollistaa sen, että sama kuvio ei toistu jopa 12 m² alueella. Tämä vastaa jopa 50 erilaista lankkua, joissa kaikissa on uniikki kuvio.

– iD Inspiration on erittäin kiinnostava uusi tuote, joka antaa arkkitehdeille ja suunnittelijoille välineet luoda kauniita sisätiloja, joissa inspiraation lähteenä toimii luonto. Tavoitteenamme on yhdistää korkein laatu harkittuun kokonaisuuteen, joka edistää terveyttä ja hyvää sisäympäristöä tiloissa, joissa ihmiset viettävät paljon aikaa – työssä, kotona ja vapaa-ajallaan. Tämä tavoite kannustaa meitä jatkuvasti kehitystyössämme kertoo Thorsten Beinke, Design Director, Tarkett EMEA.

Tarkett Oy, tarkett.fi

Tarkett on valmistanut lattioita Ruotsissa vuodesta 1886 lähtien ja tarjoaa nykyään lattian- ja seinänpäällysteitä koteihin sekä kokonaisratkaisuja julkisiin tiloihin. 33 tuotantolaitoksella ja 12 000 työntekijällä Tarkett on yksi maailman suurimmista lattianvalmistajista. Myymme päivittäin n. 1,3 milj. neliömetriä lattiaa asiakkaillemme yli sadassa maassa. Valikoimaamme kuuluu mm. puu-, muovi-, laminaatti-, linoleumi- ja tekstiililattioita. Työskentelemme aktiivisesti kestävän kehityksen ja kiertotalouden parissa. Vuodesta 2011 lähtien olemme ottaneet käyttöön Cradle to Cradle (R) -periaatteen, jolla valmistamme lattiaratkaisuja, jotka tukevat terveellistä sisäilmaa sekä planeettaamme. Yritys on noteerattu Euronextissä ja pääkonttorimme sijaitsee Pariisissa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

iD Inspiration lattiamateriaali lattiamateriaalit Tarkett Tarkett iD Inspiration vinyyli vinyylilattia