MAINOS

Lupakuvat, luonnokset ja 3D-mallinnus

SisustusTalo

Suunnittelutoimisto Arksonin palveluihin kuuluvat rakennusten lupakuvien ja luonnosten lisäksi myös 3D-mallinnus. Visualisoituja kuvia voidaan käyttää esim. uudiskohteiden myyntikuvina.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Suunnittelutoimisto Arkson tarjoaa rakennuksen lupakuvien ja luonnosten lisäksi myös 3D-mallinnusta. Visualisoituja kuvia voidaan käyttää esim. uudiskohteiden myyntikuvina. Kuviin on mahdollista vaihtaa talon ulkoverhouksen väriä vaikkapa Tikkurilan tai Teknoksen värikartan mukaiseksi. Kuviin voidaan mallintaa erilaisia ympäristöjä ja talo voidaan näyttää eri kulmista.

Apua myös sisustuksen suunnitteluun

 
3D-kuvat helpottavat myös sisustussuunnittelua. Huonekalut saadaan kuviin oikeassa mittakaavassa ja niiden materiaaleja ja värejä voidaan vaihtaa. Kuvat helpottavat kalustesuunnittelua ja niihin voidaan mallintaa varsin realistisesti, miltä tilat tulevat näyttämään ja mitä suunniteltuihin huonetiloihin mahtuu.
 
Arksonilta saat talomallistasi tai huonetilastasi lisäksi pyöritettävän 3D-pdf-mallin. Malli tulee sähköpostin liitteenä, ja sitä voidaan katsella tavallisella pdf-katseluohjelmalla, esim. Adobe Readerilla. Mallia voi pyörittää hiirellä, jolloin talon näkee joka puolelta. Talosta voi poistaa seiniä ja katon, joten sinne näkee myös sisälle kaikista eri kuvakulmista. 

Lue lisää: www.arkson.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

3D-mallinnus lupakuvat rakennusluonnos sisustussuunnittelu