MAINOS

Maailman vahvin sarjavalmisteinen moottorisaha STIHL MS881 nyt uutena versiona

MökkiPiha

STIHLin MS 881 on maailman vahvin sarjavalmisteinen moottorisaha, joka tuodaan pohjoismaisille markkinoille marraskuussa. Tukevaa ja käytössä miellyttävää laitetta voi käyttää jopa 150 cm:n terälevyjen kanssa, joten se sopii myös todella kookkaille kohteille.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

MS 881 korvaa mallin MS 880, joka oli aiemmin maailman vahvin sarjavalmisteinen moottorisaha. Minkään muun valmistajan moottorisahoissa ei ole samaa sylinteritilavuutta ja tehoa. Moottorisaha sopii erityisesti kookkaiden puiden kaatamiseen. Moottorisahan kapasiteetti ja mahdollisuus käyttää jopa 1,5 metrin terälevyjä tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon ennen kaikkea isojen puiden kaatamiseen. Uudessa MS 881 -mallissa on STIHLin 2-MIX-moottori, jossa yhdistyvät matalat päästöt ja pieni polttoaineenkulutus sekä keveys ja nopea kiihtyvyys. Luonnollisesti moottorisaha täyttää myös uusien EU5-pakokaasunormien vaatimukset.

Moottorisahan muotoilua on päivitetty nykyaikaisemmaksi. Kaatosuunnan näyttäjämerkinnät ovat entistä selkeämpiä ja kahvaa on pyöristetty. MS 881 -mallissa on puolipuristusventtiili ja ElastoStart-järjestelmä, joka tekee käynnistyksestä mukavaa ja helppoa. MS 881 -moottorisahaa ei ole suunniteltu ainoastaan ennennäkemättömän tehokkaaksi, vaan myös kaikkein vaativimpiakin töitä helpottavaksi. Käyttömukavuus on STIHLille tärkeä asia. Tämä moottorisaha tarjoaa käyttäjälle jykevän ja luotettavan laitteen, jota on miellyttävä käyttää.

Muita käyttöä helpottava ominaisuuksia ovat tankkien pikalukituskorkit ja purusuojan kiinteät mutterit. Ketjun kiristäminen onnistuu moottorisahan sivulta helposti ja turvallisesti. 

MS 881  
Kuutiot: 121,6 cm3
Moottorin teho: 6,4 kW / 8,7 hv
Paino:  9,84 kg (ilman terälevyä ja ketjua)
Teho-painosuhde:  1,54 kg/kW

 

STIHL Finland, stihl.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

moottorisaha stihl