MAINOS

Marimekko-koti on rohkeasti persoonallinen

Sisustus

Helsinkiläisasunto on sisustettu Marimekon uutuusmalliston tuotteilla, joissa yhdistyvät Marimekon alkuvuosien vallankumoukselliset ajatukset ja nykypäivän yllättävät ideat. Marimekkokoti uskaltaa olla omanlaisensa – katso upeat kuvat ja inspiroidu!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Marimekko-koti on sisustettu Marimekon kevään 2017 kodinmalliston tuotteilla. Uudessa mallistossa yhdistyvät vanhat arkistokuviot, rakastetut klassikot ja uudet ideat. Uutuusmallisto juhlistaa myös 100-vuotiasta Suomea. Marimekko on ollut osa useiden suomalaisten elämää jo monta vuosikymmentä, ja edelleen Marimekko tuo iloa ihmisten arkeen upeilla kodintuotteillaan. 

– Vuonna 2017 kannustamme ihmisiä kulkemaan rohkeasti omia polkujaan ja juhlistamme 100-vuotiasta kotimaatamme – onhan lähestymistapamme designiin hyvin suomalainen. Marimekon alkuvuosina Armi Ratia rohkaisi suunnittelijoitaan luomaan vallankumouksellisia silhuetteja ja ennennäkemättömiä kuvioita, joiden avulla naiset voisivat ilmaista itseään ja olla aktiivisia yhteiskunnassa. Hän tahtoi luoda hyviä tuotteitakin enemmän: kokonaisen elämäntavan. Vielä tänäkin päivänä haluamme suunnitella ajattomia ja tunnistettavia kodintuotteita, jotka tuovat iloa ihmisten arkeen, ja vaatteita, jotka saavat heidät tuntemaan itsensä vahvaksi, Marimekolta kerrotaan.

dsc_8861  dsc_8943

Runsaita kuvioita ja värien yltäkylläisyyttä rauhoittavat mustavalkoiset, graafiset kuviot. Kevään 2017 kodinmallistossa yhdistyvät vanhat arkistojen aarteet ja nykypäivän uudet ideat. 100-vuotiaan Suomen kunniaksi on tehty Veljekset-niminen kuvio, johon Maija Louekari on kuvannut suomalaisista kansantaruista inspiroituneena metsiemme eläimiä.

dsc_8746  dsc_8763

dsc_8742

Carina Seth Anderssonin ja Sami Ruotsalaisen yhdessä suunnittelema, orgaanisia ja geometrisia kuvioita yhdistelevä kattauskokonaisuus sisältää painokankaita, keittiötekstiilejä ja astioita.

dsc_8879  dsc_8799

Anderssonin teippitekniikalla luonnostelemat kuviot ovat siirtyneet Ruotsalaisen käsissä Oiva-astioiden pinnalle.

dsc_8822  dsc_8773

Kuvat: Marimekko

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.