Markkinoiden matalin ilmanvaihtokone esillä kevään rakennusmessuilla

Talo

Vallox on tuonut markkinoille huippumatalat Vallox 101 MV ja Vallox 101 MC -ilmanvaihtokoneet. Suunnittelun lähtökohtana oli ilmanvaihtokoneen sijoittaminen pesutornin päälle, koska tällöin vapaa tila korkeussuunnassa on usein rajoitettu. Vallox 101 -ilmanvaihtokoneisiin pääsee tutustumaan kevään rakennusmessuilla 10 eri paikkakunnalla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uudet Vallox 101 MV ja Vallox 101 MC -ilmanvaihtokoneet ovat optimaalinen vaihtoehto asuntoihin, joissa soveltuvin paikka ilmanvaihtokoneelle on kylpyhuone. Koneiden korkeus on vain 447 mm ja kattoasennuslevyn ja kondenssivesiyhteen kanssa asennettuna alle 500 mm. Matalan rakenteensa ansiosta ne mahtuvat useimmiten pesutornin päälle niin kerrostaloasuntojen kylpyhuoneissa kuin muissa kylpyhuoneissa, joissa on madallettu katto.

Mitoitukseltaan Vallox 101 -ilmanvaihtokoneet sopivat pieniin ja keskisuuriin asuntoihin. Niissä on hiljaiset ja energiatehokkaat RadiCal-kammiopuhaltimet ja korkea hyötysuhde. Vallox-ilmanvaihtokoneille tyypilliseen tapaan myös Vallox 101 -koneissa on tarpeenmukainen sulatusautomatiikka ja sähköinen jälkilämmityspatteri, joiden avulla saavutetaan paras mahdollinen vuosihyötysuhde eli energiatehokkuus.

Vallox 101 -koneiden uudentyyppisessä kattoasennuslevyssä on eleetön maalattu peitelista, jonka ansiosta erillistä listoitusta ei välttämättä tarvita ollenkaan. Näin voidaan säästää asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

Koneiden erittäin monipuoliset ohjausvaihtoehdot mahdollistavat erilaiset käyttöympäristöt ja huomioivat käyttäjien mieltymykset. MyVallox Cloud -pilvipalvelun avulla Vallox 101 MV -konetta voi ohjata esimerkiksi älypuhelimella tai tietokoneella.

Vallox on kevään aikana mukana ympäri Suomea järjestettävillä rakentamiseen ja remontoimiseen keskittyvillä messuilla. Messuilla on helppo tutustua uusiin Vallox 101 -ilmanvaihtokoneisiin ja muihin Valloxin tuotteisiin, kuten Vallox Aito Kotilämpö -ilmalämmityskoneeseen.

Lisätietoja:

Vallox Oy

www.vallox.com

Vallox Oy on Loimaalla sijaitseva erityisesti asumisen ilmanvaihtoon keskittynyt yritys. Sen suunnittelemat ja kotimaassa valmistamat energiaa säästävät Vallox-ilmanvaihtokoneet mahdollistavat raikkaan ja terveellisen sisäilmaston, joka lisää asukkaiden hyvinvointia ja pitää rakenteet kuivina. Yritys on yli 40-vuotisen toimintansa ajan ollut sisäilmateknologian kehitystyön suunnannäyttäjä.

Lähde: ePressi.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

ilmanvaihto ilmanvaihtojärjestelmä ilmanvaihtokone ilmanvaihtolaitteen huolto koneellinen ilmanvaihto vallox


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: