MAINOS

Markkinoiden tehokkain akkukäyttöinen moottorisaha STIHL MSA 300 C-O ja AP-järjestelmän tehoakku

MökkiPiha

Keväällä 2022 STIHL lanseeraa MSA 300 C-O -moottorisahan – markkinoiden tehokkaimman akkukäyttöisen moottorisahan ammattilaisille. MSA 300 C-O on monipuolinen laite metsätöiden ammattilaisille. MSA 300 C-O -moottorisahassa on uusi AP 500 S -akku, joka on AP-järjestelmän tehokkain ja mahdollistaa kaksi kertaa enemmän latauskertoja pidentäen huomattavasti laitteen käyttöikää.

Jaa sosiaalisessa mediassa

↑MSA 300 on markkinoiden tehokkain akkukäyttöinen moottorisaha. Kapea muotoilu, erinomainen tasapaino ja tehokas tärinänvaimennusjärjestelmä tekevät STIHL MSA 300 -moottorisahasta myös ergonomisen ja käyttäjäystävällisen. Kuva: STIHL

Uusi STIHL MSA 300 C-O on nyt markkinoiden tehokkain akkukäyttöinen moottorisaha. Enimmäisketjunopeuden (30 m/s) ja kolmen tehotilan ansiosta moottorisaha tarjoaa laajan käyttöalueen. Se sopii optimaalisesti monenlaisiin tehtäviin aina keskikokoisten puiden kaatamisesta karsimiseen ja puurakentamiseen.

– MSA 300 C-O on markkinoiden tehokkain akkukäyttöinen moottorisaha, joka tarjoaa ammattilaisille täydellisen yhdistelmän suorituskykyä ja käyttäjäystävällisyyttä. Akkukäyttöinen moottorisaha on päästötön ja lisäksi tehokasta moottorisahaa voidaan käyttää meluherkillä alueilla, sanoo pohjoismainen tuotepäällikkö Mats Gustafsson, STIHL.

MSA 300 -moottorisahassa on vakiovarusteena STIHL Light 04 -terälevy ja STIHL .325 ”RS PRO -teräketju parhaan leikkuutehon varmistamiseksi. Moottorisahassa on teräketjun sivukiristys ja integroidut lukitusruuvit, jotka mahdollistavat nopean ketjunvaihdon. Ilman työkaluja avattava ja suljettava öljysäiliön korkki helpottaa täyttöä. Säädettävä öljypumppu mahdollistaa tarkan öljymäärän annostuksen. LED-näyttö ilmaisee, kun öljytaso on alhainen. MSA 300 C-O -moottorisahassa on myös integroitu ilmansuodatin, joka suojaa moottoria ja elektroniikkaa hienojakoiselta sahanpölyltä ja pidentää laitteen käyttöikää.

Uusi MSA 300 C-O on tehokas ja käyttäjäystävällinen. Kapea muotoilu, erinomainen tasapaino, keveys ja tärinänvaimennusjärjestelmä tekevät akkukäyttöisestä moottorisahasta mukavan käyttää myös pitkien työvuorojen aikana. Sade ja kosteat olosuhteet eivät ole ongelma.

MSA 300 C-O -moottorisahassa on elektroninen ohjauspaneeli ja LED-näyttö, joka antaa käyttäjälle selkeät tiedot moottorisahan tilasta ja ketjujarrusta. Uusi aktivointipainike ja kaasuliipaisin on helppo tavoittaa, ja ne lisäävät laitteen turvallista käyttöä.

↑ Uusi AP 500 S on STIHL AP -akkujärjestelmän tehokkain akku. Innovatiivisen tekniikkansa ansiosta se tekee ammattikäyttöön tarkoitetusta MSA 300 -moottorisahasta erittäin tehokkaan. Akku mahdollistaa kaksi kertaa enemmän latauskertoja, mikä pidentää käyttöikää huomattavasti verrattuna perinteisiin litiumioniakkuihin. Kuva: STIHL

AP 500 S -akku – kehitetty erityisesti MSA 300 C-O -moottorisahaan

STIHL on kehittänyt erityisesti MSA 300 C-O -moottorisahaa varten uuden AP 500 S -akun, jonka energiasisältö on 337 Wh ja paino vain 2 kg. Lisäksi akku mahdollistaa kaksi kertaa enemmän latauskertoja, mikä antaa huomattavasti pidemmän käyttöiän verrattuna perinteisiin litiumioniakkuihin.

– AP 500 S -akku tarjoaa kaikille AP-akkujärjestelmän tuotteille jopa 20 prosenttia enemmän käyttöaikaa verrattuna STIHL AP 300 S -akkuun. Lisäksi käyttöikä on jopa kymmenen vuotta, kun sitä ladataan työpäivien aikana, mikä myös vähentää kustannuksia, sanoo Mats Gustafsson.

Uusi akku kuuluu erityisesti ammattilaisille kehitettyyn AP-akkujärjestelmään, ja sitä on mahdollista käyttää myös sateessa ja kosteissa olosuhteissa. Uuden MSA 300 C-O -moottorisahan lisäksi AP-järjestelmään kuuluu noin 30 erilaista laitetta. Lisäksi on saatavana eri tehoisia akkuja, akkureppuja ja latureita.

↑ Akkukäyttöisessä ammattilaisille tarkoitetussa MSA 300 -moottorisahassa on elektroninen ohjauspaneeli LED-näytöllä. Se mahdollistaa intuitiivisen käytön ja antaa selkeän yleiskatsauksen moottorisahan tilasta. Kuva: STIHL

STIHL Connected

MSA 300 C-O on yhteensopiva STIHL Smart Connector 2 A:n kanssa ja siksi helppo integroida pilvipohjaiseen STIHL Connected -järjestelmäratkaisuun. Myös AP 500 S -akku voidaan integroida suoraan laitekannan digitaaliseen hallintajärjestelmään älypuhelinsovelluksen avulla. Se antaa käyttäjälle yksityiskohtaisen yleiskuvan muun muassa käyttöajasta, lataustilasta, tulevista huolloista ja taustatiedoista.

MSA 300 C-O ja AP 500 S ovat saatavana pohjoismaisilta STIHL jälleenmyyjiltä keväällä 2022.

Moottorisaha STIHL MSA 300 C-O

Akku: Litiumioni
Moottori: Harjaton EC-moottori
Paino (ilman akkua ja terävarustusta): 4,5 kg
Äänenpaine: 93 dB(A)
Ääniteho: 104 dB(A)
Tärinätaso vasen/oikea: 2,6 / 2,8 m/s2
Terävarustus STIHL .325″ RS PRO

Teräketju: STIHL Light 04
Terälevy:
Terän pituus: 35 / 40 cm

Ketjunopeus enintään: 30 m/s

 

Akku STIHL AP 500 S

Jännite: 36 V
Paino: 2 kg
Akkuteho: 337 Wh
Enimmäisteho: 3,0 kW
Latausaika AL 500 -pikalaturilla
80 % / 100 %
40 / 55 minuuttia

 

STIHL, www.stihl.fi

STIHL tarjoaa laitteita ja tuotteita puutarhaan, metsätalouteen ja maisemointiin. Sertifioidut jälleenmyyjät tarjoavat kuluttajille ja ammattikäyttäjille akkukäyttöisiä puutarhakoneita, kuten robottiruohonleikkureita, pensasleikkureita ja ruohonleikkureita sekä painepesureita, moottorisahoja, raivaussahoja ja älykkäitä digitaalisia ratkaisuja. STIHL on maailmanlaajuinen konserni, joka pyrkii edistämään kestävämpää tulevaisuutta, ja sen avainsanoja ovat laatu ja turvallisuus. Konsernissa on noin 18 200 työntekijää. Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja yritys toimii Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

akkukäyttöinen moottorisaha akkukäyttöiset työkalut moottorisaha stihl