MAINOS

Maston-spraymaali – ruostetta pihaan ja puutarhaan

PihaSisustus

Maston Rust Effect -spraymaali tarttuu lähes kaikkiin materiaaleihin. Maalin pinta näyttää aidosti ruostuneelta, ja se on karkea kuten aidossa ruosteessa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Suomalainen Maston on kehittänyt ruoste-efekti-spraymaalin, jonka pinta näyttää aidosti ruostuneelta. Pinta on maanläheisen ruosteenpunainen ja sen tekstuuri on karkea. Lisäefektiä antavat pienet metallihiukkaset, jotka kimmeltävät kuten aidossa ruostepinnassa.

Puutarhuri ja maisemasuunnittelija Sirpa Lehtinen on käyttänyt Maston Rust Effect -spraymaalia esimerkiksi puutarhan pergolaan.

– Oikein hyvä tuote, väri sointui juuri sopivasti ruosteiseen ympäristöön. Kunhan se vielä siitä likaantuu ja kuluu, niin oikein hyvä!  Spraymaali levittäytyi ihanan tasaisesti ja kuivui nopeasti eli työskentely oli nopsaa. Seuraavaksi aion maalata ruosteisia palloja, Lehtinen kertoo.

Valumaton ja täyteläinen Maston Rust Effect -spraymaali tarttuu lähes kaikkiin materiaaleihin. Maalilla voi käsitellä myös kohteita, joihin ruostetta ei normaalisti synny. Metallipintojen lisäksi maali soveltuu niin puu-, kivi-, pahvi-, lasi- ja muoviesineille. Maali ei murru iskuista ja säilyttää sävynsä auringossa.

Maston Rust Effect spraymaalin pinta kovettuu tavallisen maalin kovuuteen eikä siitä irtoa epäpuhtauksia, kuten tavallisesta ruosteesta (rautaoksidi). Se on aina päälle maalattavissa, ja se soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Maston Rust Effect –spraymaalin (400 ml) suositushinta on 13,00 €, ja maali tulee markkinoille touko–kesäkuussa 2016.

Lisätietoja:

Maston Oy

Kirkkonummen Veikkolassa spraymaaleja valmistava Maston Oy on suomalainen pintakäsittelyteknologian edelläkävijä. Vuonna 1968 perustettu yritys menestyy sekä koti- että vientimarkkinoilla tarjoamalla ammatti- ja harrastajamaalareille maailman parhaita tuotteita. Tuotekehityspanostusten tuloksena Maston Oy:llä on useita patentteja. Suomessa myydyistä spraymaaleista kaksi kolmasosaa on Maston Oy:n valmistamia. Tuotteilla on kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.