Mattamusta Blanco Silgranit – keittiöiden uutuusväri

Keittiö

Blanco-altaisiin on tullut uusi allasväri puhdas mattamusta. Musta on jo pitkään ollut suosittu väri keittiöissä niin keittiön kalusteissa kuin somisteissa. Blancon uusi mattamusta väri on intensiivinen syvä mustan sävy ilman anthrazit-värille ominaisia pisteitä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Mattamusta allas on varma valinta, kun halutaan taata erilaisten materiaalien ja värien täydellinen yhteensopivuus. Mattamustan allaspisteen yhtenäisyyttä voidaan haluttaessa jatkaa väriin yhteensopivilla mattamustalla hanalla, pesuaineannostelijalla tai pohjaventtiilin kaukosäädöllä.

Tasainen syvänmusta allaspinta on ilmeeltään tyylikkään hillitty. Elävyyttä allaspisteen ilmeeseen saadaan yhdistelemällä erilaisia tasovärejä- tai materiaaleja. Ilme saadaan viimeisteltyä omaan sisustukseen sopivalla värillisellä hanalla. Mattamusta hana varmistaa harmonisen kokonaisuuden ja kaunista kontrastia voidaan luoda yhdistämällä erilaisilla värillisillä hanoilla esimerkiksi messinki, kupari, valkoinen tai rst-optik.

Ajaton mattamusta väri sopii täydellisesti niin country-henkiseen, perinteiseen kuin modernimpaan sisustukseen. Klassisen hillitty musta nostaa erilaisten värien kontrastit kauniisti esille tai sulautuu huomaamattomasti osaksi värien pintaa.

Lue lisää Silgranit-materiaalista.

Lue lisää altaista Lapetekin blogista.

Lähde: ePressi.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

allas Blanco Blanco Silgranit keittiöallas keittiön allas keittiönallas Lapetek


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: