MAINOS

Metallinhohtoa syksyyn: Moccamaster Metallic Edition -sarja tuo kahvinkeittimen design-klassikkoon kuparia ja kultaa

Keittiö

Käsintehtyjä suodatinkahvinkeittimiä valmistava Moccamaster tuo syksyllä markkinoille sarjan elegantteja, premium-tason metallinhohtoisia kahvinkeittimiä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Moccamaster Metallic Edition -mallistoon kuuluu kolme kahvinkeitintä: uutuuksina ruusukullan hohtoinen kupari ja messinkisen näköinen harjattu kulta sekä jo nyt myynnissä oleva hopea.

Kodin pienlaitteiden ilmeellä on väliä: kahvinkeitin on laite, jota säilytetään useimmiten keittiön tasolla. Sen näkee joka päivä, ja siksi yhä useampi kuluttaja haluaa kahvinkeittimen sopivan keittiön kokonaisilmeeseen tai jopa täydentävän sitä.

– Mattaharjatut, metallinhohtoiset pienkodinkoneet ovat nouseva keittiötrendi. Keittiöiden sisustuksessa mustavalkoinen väritys tuntuu puhuttelevan kuluttajia edelleen. Eleettömässä keittiömiljöössä jalometallien elegantti pinta nousee kauniisti esille, kertoo Moccamasterin Suomen maajohtaja Tiina Airola.

Uusissa sävyissä kuparia ja kultaa

Kulta on Moccamaster-keittimissä läpi vuosikymmenten nähty metalliväri. 70-luvulla suositussa Moccamaster-mallissa oli keltaiseen taittava, himmeäkultainen pinta. Vuosituhannen vaihteen teknologisessa nousukiidossa keittimissä näkyi kiiltävä, peilikultainen ilme. Nyt kulta palaa Moccamasterin valikoimiin, mutta sävyltään päivitettynä. Uutuutena markkinoille tuleva kuparinvärinen Moccamaster-keitin vastaa puolestaan maailmalla jo pari vuotta vaikuttaneeseen ruusukultatrendiin.

–  Eleganttia, himmennettyä metallipintaa on nähty viime vuosina pienelektroniikassa läppäreistä kuulokkeisiin, sekä kodinsisustuksen yksityiskohdissa kuten aterimissa ja keittiön hanoissa. Sama metallinen ilme puhuttelee myös keittiön pienkodinkoneissa, Airola kertoo.

Kuparia myös koneistossa

Kaikki Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan, testataan ja pakataan edelleen käsityönä Hollannissa Amerongenin tehtaalla. Moccamaster-kahvinkeittimiä on saatavilla niin yhden kupin keittävistä täsmätuotteista suurtalouskeittimiin asti sekä useissa eri väreissä. Yhteistä koneille on kuoren alla oleva tehokas kuparinen lämmitysvastus ja ainutlaatuinen tekniikka, kestävät materiaalit kuten lasi ja ruostumaton teräs sekä metallinen runko, joiden ansiosta keitin toimii vuosikausia tehokkaasti. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistavat kahvin ECBC:n* tiukkojen laatustandardien mukaan. Moccamaster-keittimiin saa myös varaosia.

* Sitoutumaton kahvilaboratorio European Coffee Brewing Centre.

Tuotetiedot

Moccamaster Metallic Edition (KBGC982 AO)

Keittää 10 kuppia kahvia (1,25 L) kuudessa minuutissa. Kaksi erillistä vastusta kuumentavat kahvin keittoveden optimaaliseen 92–96 asteen lämpötilaan ja suodattavat sen tarkasti oikeassa ajassa kahvijauheen läpi. Lämpölevyn vastus takaa optimaalisen säilytyslämpötilan valmiille kahville. Tuloksena on maistuvaa suodatinkahvia, jossa juoman aromit toistuvat tarkasti. Automatisoitu tippalukko lisää keittimen käyttömukavuutta, automaattinen virrankatkaisu lisää turvallisuutta. Aromikansi sekoittaa kahvin suodatuksen aikana parhaan makuelämyksen varmistamiseksi. Tuotteessa lämpölevyn tehonsäätö ja kalkinpoistotarpeesta kertova merkkivalo. Suositushinta 259 €. Moccamaster-kahvinkeittimien runkotakuu on 5 vuotta kotitalouskäytössä, jonka kuluttaja voi pidentää 10 vuoteen rekisteröimällä keittimensä osoitteessa www.moccamaster.com. Yritys- ja suurtalouskäytössä tuotteiden runkotakuu on 2 vuotta.

Jälleenmyynti

Saatavilla vain Moccamaster-verkkokaupasta >

Kuparinvärinen Copper saatavilla syyskuun alussa, kullanvärinen Brass saatavilla lokakuun alusta. Hopeavärinen Polished Silver jo myynnissä.

Lisätietoja:

Oy Moccamaster Nordic Ab

www.moccamaster.com

Moccamaster on hollantilainen kahvinkeitinmerkki, joka on lanseerattu markkinoille vuonna 1969. Moccamaster-keittimien teknologian kehitti Gerard C. Smit. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistavat kahvin European Coffee Brewing Centren (ECBC) standardien mukaan. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan edelleen käsityönä Hollannissa ja tuotteilla on 10 vuoden takuu.

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.