Moderni ja ajaton LED-pihavalaisin FUNK PILLAR

Piha

LED-pihavalaisin FUNK PILLAR on modernin ilmava ja ajaton muotoilultaan.  Valo avautuu ympärilleen kolmeen suuntaan, joten valoa saadaan hyvin tärkeimpien kulkuväylien ja terassien valaisuun metrin korkeudelle saakka. Valon kantama n. 4 metriä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Valaisimessa on valonlähteenä laadukas 10W led-piiri, joka antaa neutraalin valkoista, 3500K, valon väriä. Valoteholtaan FUNK vastaa noin 75W halogeenia ja valontuotto on noin 1000 lumenia. Valaistusta tulee tästä valaisimesta melko reilusti.

Valaisin on 100 cm korkea ja 10 cm leveä. Valaisimen kanta on 30 cm korkea ja valaiseva osuus on 70 cm. Led-piiri on suojassa pilarin yläosassa, joten valo ei häikäise. Valaisin ei ole himmennettävä. Valaisimen runko on levyrakenteinen, leveydeltään 0,8 cm, mikä tekee valaisimesta myös hyvin kevyen vain 2,9 kg. Valaisimen karkea mattapinta on väriltään sama musta kuin FUNK seinävalaisin mallissa.

Asennus

Virtalähde sijaitsee kosteussuojatussa asennusrasiassa valaisinosan kannassa, ja se ei ole irrotettavissa rungosta. Toimitukseen kuuluu 2 kpl 60*12 mm kiilapultteja betoniasennukseen. Toimitus ei sisällä asennusjohtoja. Valaisimen kannassa on metallilevy, jolla valaisin on helppo asentaa esim. terassin laudoitukseen.

Muuta

Suojausluokka IP54. Valaisimemme ovat RoHS ja CE-hyväksyttyjä. Annamme valaisimelle viiden vuoden takuun. Valaisimen valaisinlähteitä ei voi vaihtaa. Arvioitu käyttöikä noin 50 000 tuntia.

Valaisin on esillä myymälässämme Vantaan Koivuhaassa.

LedStore, www.ledstore.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

led led-pihavalaisin ledi LedStore pihavalaisin pihavalaistus pollarivalaisin


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: