MAINOS

Monipuolinen ja innovatiivinen uutuus GastroMax™-raastinrauta 

Keittiö

Keittiössä tarvitaan monenlaisia välineitä ruoanvalmistusta varten, mutta säilytystilaa on usein rajatusti. Näppärät GastroMax-uutuusraastimet helpottavat ja nopeuttavat ruoanlaittoa ja niiden nerokas muotoilu säästää kaappitilaa säilytettäessä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Raastinrauta on yksi keittiön monikäyttöisimmistä välineistä. Tuttujen porkkana- ja juustoraasteen lisäksi sillä voi raastaa lähes kaikkia vihanneksia ja juureksia sekä vaikka sitruunankuorta tai valkosipulia. Keittiössä on tarvetta sekä karkealle että hienolle raasteelle ja GastroMax vastaa nyt tähän tarpeeseen monipuolisilla uutuusraastimillaan.

Uusi GastroMax taitettava raastin koostuu kahdesta osasta ja siinä on kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua raastinpintaa, yksi karkealle ja yksi hienolle raasteelle. Kätevää raastinta voi käyttää joko yhdessä tai kahdessa osassa. Raastin avataan kolmion malliseksi ja se pysyy avattuna tukevasti pystyssä. Osat voidaan napsauttaa irti toisistaan, jolloin raastinta voi käyttää vaakatasossa kulhon päällä. Irrotettuna osat on helppoa asettaa myös astianpesukoneeseen. Osat taittuvat päällekkäin säilytystä varten, jolloin se vie vain vähän tilaa kaapissa ja mahtuu myös keittiön aterinlaatikkoon. Taitettava raastin valmistetaan Orthex Groupin omassa tehtaassa Ruotsissa.

GastroMax raastinrasia nopeuttaa ja helpottaa ruoanvalmistusta. Se on ihanteellinen kovien juustojen raastamiseen. Työskentely on siistiä, sillä raaste putoaa suoraan rasiaan. Koska raastin raastaa molempiin suuntiin, sujuu juuston raastaminen tuplasti tavallista nopeammin. Kannessa on paikka peukalolle, joten ote pysyy tukevana. Myös raastinrasia soveltuu pestäväksi astianpesukoneessa.

Tuotteiden suositushinnat:

  • GastroMax Taitettava raastin 8,95 euroa
  • GastroMax Raastinrasia 7,50 euroa

 

Lähde: PerPr

Orthex on yksi Pohjoismaiden johtavista kodin käyttötavaroiden valmistajista. Yhtiön tavoitteena on tuotteillaan tehdä kuluttajien jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Orthexin pääkuluttajabrändit ovat säilytystuotteissa SmartStore™, keittiötarvikkeissa GastroMax™ ja kodin sekä kasvienhoidon tuotteissa Orthex™. Vastuullisuudessa Orthex pyrkii olemaan toimialansa edelläkävijä. Yhtiöllä on myyntiä yli 40 maassa, ja myyntiorganisaatiot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Orthexin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalla.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

GastroMax keittiövälineet raastaa raastin raastinrauta