Monitoimiset työkalut puutarhan- ja metsänhoitoon – Husqvarnalta akkukäyttöiset trimmeri ja raivuri

Piha

Monitoimisten ja samalla akkukäyttöisten laitteiden suosio kasvaa: johdottomuus ja monikäyttöisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia, jotka tuovat työhön joustavuutta ja käytännöllisyyttä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Metsä- ja puutarhatyöt tuovat monille juuri nyt kipeästi kaivattuja rentoutumishetkiä, kun moni muu harrastus on tauolla. Husqvarna tuo Suomeen puutarhanhoidon ja metsätöiden uutta suuntausta edustavan yhdistelmätrimmerin ja monitoimiraivurin. Niissä samaan runkoon voi yhdistää erilaisia työvälineitä. Yhdistelmätrimmerin runkoputki on jaettava ja siihen voi yhdistää erilaisia työvälinettä. Husqvarnan ensimmäisen akkukäyttöisen raivaussahan mukana puolestaan toimitetaan kolme terävarustusta.

Helppokäyttöisyyttä lisää uusi akun tilan näyttävä käyttöliittymä. Akkulaitteet ovat yhtä tehokkaita kuin samankokoiset bensiinimoottorilla käyvät laitteet, mutta ne ovat päästöttömiä, hiljaisempia ja tärisevät vähemmän.

Monitoimiraivuri erilaisen kasvuston raivaamiseen

Husqvarna 535iFR on akkukäyttöinen monitoiminen raivaussaha, joka nimensä mukaisesti sopii monenlaiseen työhön – niin ruohon ja vesakoiden raivaamiseen kuin kevyeen metsänraivaukseen. Siinä on Husqvarnan kehittämä energia-tehokkaampi hiiliharjaton E-Torq-moottori ja markkinoiden laajin leikkuuala, 45 cm. Raivaussahan rakenne on kevyt mutta vankka, ja säänkestävyyden varmistaa IPX4-luokitus.

Husqvarna 535iFR -monitoimiraivurin voimanlähteenä voidaan käyttää laitteeseen kiinnitettävää akkua tai vaihtoehtoisesti suuren kapasiteetin tarjoavaa ulkoista akkuvyötä tai reppuakkua.

Laitteen mukana toimitetaan kolme terää suojineen: T35-siimapää on omiaan nurmikon siistimiseen, 3-hampainen ruohoterä sopii tiheämpään ja paksumpaan ruohikkoon ja Scarlett-raivausterä taltuttaa puuvartisen kasvuston. Duo Balance 55 -valjaat jakavat raivurin painon tasaisesti hartioille, rintakehälle ja selälle tehden työstä kevyempää.

Husqvarna 535iFR voidaan myös yhdistää Husqvarna Connect- ja Fleet Services -sovelluksiin. Fleet Services -sovelluksella voi seurata muun muassa koneiden käyttöastetta, käyttöaikaa, sijaintia, huoltohistoriaa/-suosituksia, inventaariolistoja sekä hiilijalanjälkeä. Kuluttajakäyttöön tarkoitetussa Connect -sovelluksessa ovat puolestaan saatavana käyttöohjekirjat, yleisiä tietoja tuotteista, apua mahdollisten laitevikojen määrittämiseen sekä huoltokumppanin yhteystiedot.

Valikoimassa on ruohoterällä ja siimapäällä varustettu Husqvarna 535iRX sekä ruohoterällä ja ErgoFeed-siimapäällä varustettu 535iRXT. ErgoFeed on Husqvarnan uusi, erittäin helppokäyttöinen ja aikaa säästävä siimapää.

Yksi kone, monta käyttötapaa

Husqvarna 325iLK -yhdistelmätrimmeri on tehokas ja monipuolinen laite. Sen sähkömoottorin teho vastaa 25-kuutioista bensiinimoottoria.
Trimmerissä on jaettava runkoputki, minkä ansiosta siihen voi liittää erilaisia lisälaitteita, kuten siimapäävarustuksen, oksasahan, pensasleikkurin, puhaltimen, jyrsimen, sammalenrepijän ja harjalaitteen. 325iLK-trimmeriin käyvät samat lisälaitteet kuin bensiinikäyttöisiin
LK-yhdistelmäkoneisiin.

Koska yhdistelmätrimmerin moottori on sijoitettu taakse, laitteen paino jakautuu tasaisemmin. Säädettävä etukahva ja sisäisen tai ulkoisen akun käyttömahdollisuus työn vaatimusten mukaan – laajaa lisälaitekirjoa unohtamatta – sekä monet muut käyttöä tehostavat ominaisuudet varmistavat, että Husqvarna 325iLK on vastaus monen ammattilaisen ja kotipuutarhurin toiveisiin.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Husqvarna raivaussaha trimmeri


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: