Mukaan mökille vai mökki mukaan – Lapelland siirrettävät rakennukset niemeen ja notkelmaan

MökkiTalo

Parhaat ideat syntyvät usein pulmasta – niin myös Lapelland vaunut. Kun halutulle tontille ei ollut mahdollista rakentaa kiinteää pihasaunaa tai mökkiä, keksittiin nostaa rakennus pyörien päälle. Pohjois-Pohjanmaalla Pyhännän tehtaalla tehtävät Lapellandin siirrettävät rakennukset ovat olleet menestystarina, jonka rakennusmalleista ovat innostuneet niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin asiakkaat.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Alusta asti Lapellandin vaatimuksena on ollut valmistaa toimivia rakennuksia laatu edellä ja rakennusten tuotekehitys pohjautuu aina asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Näin jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, juuri siinä paikassa missä pitääkin, kertoo Lapellandin toimitusjohtaja Pete Lohi.

Lapelland liikuteltavat rakennukset ovat kehittyneet intohimosta mainioita löylyjä ja ikimuistoisia mökki-iltoja kohtaan. Laajentunut rakennusmallisto käsittää myös loistavat ratkaisut loma-asumiseen ja lisämajoitukseen.

Kaikki Lapelland-rakennukset tehdään kivijalkaan vastaavan jämerän alustan päälle ja ovat liikuteltavissa minne vain. Siirrettävät mökit, aitat, huoneistot ja saunat ovat kiinteitä paikallaan tai siirtyvät helposti kesäksi veden äärelle ja talveksi tunturiin. Vaunut asettuvat helposti myös sinne, minne kiinteä asuinrakennus olisi mahdotonta pystyttää. Ratkaisut ovat käytännöllisiä ja taloudellisia. Lapelland rakennuksissa perustukset sisältyvät aina hintaan ja vaunun alle riittää vain tasainen alusta. Kun mökki tai sauna halutaan siirtää, se sirtyy vaivattomasti uuteen paikkaan. Lapelland-rakennukset on rekisteröity tieliikenteeseen. Ne ovat katsastusvapaita eivätkä vaadi rakennuslupaa liikkuvassa käytössä.

Lohen mukaan Lapelland siirrettävät rakennukset ovat laadultaan, ominaisuuksiltaan ja varusteiltaan verrattavissa kiinteisiin rakennuksiin.

– Kiistattomien etujen vuoksi teemme rakennuksemme aina liikuteltaviksi. Tuotteemme toimitetaan täysin valmiina viimeistelyitä ja pintakäsittelyitä myöden, Lohi kertoo.

– Lapelland on vaivattomin tapa aloittaa mökkeily, saada majoitustilaa tai hankkia vaikkapa pihasauna, Lohi vielä jatkaa.

Lapelland tuotteiden valmistus tapahtuu aina tehtaalla sisätiloissa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaalla ei ole rakennushuolia, ei synny rakennusjätettä, ei ole tontilla rikottua maaperää ja ympäristöä, ei tarvitse tehdä maatöitä, eikä kantaa huolta maakosteudesta. Lisäksi perustukset ovat aina valmiina ja yhden hinnan takia budjetissa pysyminen on taattua. Lapelland rakennukset säilyttävät hyvin myös arvonsa. Elämäntilanteen muuttuessa Lapelland on mahdollista myydä pois ja vain renkaanjäljet jäävät tontille.

Lisätietoja:

Lapelland Finland Oy

www.lapelland.fi

Lapelland Finland Oy on Salvos konsernin omistama yritys. Konsernin pitkä kokemus rakentamisesta, oikeanlaiset materiaalivalinnat ja korkeatasoinen viimeistely näkyvät kaikissa Lapelland tuotteissa.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Lapelland Lapelland vaunu Salvos siirrettävä kesämökki siirrettävä mökki siirrettävä rakennus vaunu


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: