MAINOS

Napoleon® kaasugrilli hyödyntää infrapunateknologiaa polttimoissa

Piha

Kanadalainen Napoleon® valmistaa grillejä, joissa voidaan käyttää infrapunakypsennystä ruoanvalmistamiseen. Tehtaan suunnittelemalle ja tavaramerkiksi yksinoikeudella tuotetulle polttimolle on annettu tunnus: SIZZLE ZONETM. Tämän polttimon avulla käytettävän kaasun tuottama lämpö kuljetetaan keraamisen kennon läpi tuhansien liekkiporttien kautta, jolloin saavutetaan paras mahdollinen kuumuus.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Napoleon® grillissä LE3 on sivutasoon asennettu SIZZLE ZONETM -poltin, jolloin sitä voidaan hyödyntää itsenäisesti erilaisten korkeaa lämpöä vaatien ruokien valmistukseen. Pihvit, broilerin rintaleikkeet ja sisäfileet valmistuvat mehukkaiksi tätä poltinta hyödyntäen. Tämän huipputekniikan lisäksi LE3 grillissä on runsaasti viimeisteltyjä yksityiskohtia, jotka hyödyntävät kaikenlaisen ruoan valmistamisen kaikkina vuodenaikoina. Grilli on ruostumatonta terästä niin ulkoa kuin sisältä. Sen tiivis ja tuplakuorinen grillikupu tarjoaa uunimaiset paisto‐ olosuhteet, joita takaosan vertikaalinen poltin avustaa. Tätä keraamista takapoltinta voidaan hyödyntää myös lisävarusteena hankittavan paistinkääntäjän kanssa, jossa rotisserie vartaat pyörittävät kokonaisia paisteja.

LE3 grillin sydämen muodostaa ruostumattomasta teräksestä valmistetut putkipolttimot, joiden päällä olevat muotoilut lämmöntasaajat ja paistoparilat levittävät lämmön tasaisesti koko paistoalueelle. Parilat ovat posliiniemaloitua valurautaa aaltomaiseen muotoon valettuna. Lämmöntasaajan paikalla voidaan käyttää myös erikseen hankittavaa hiilikaukaloa. Näin grillissä voidaan samanaikaisesti grillata, paistaa ja laittaa hiilillä ruokia. LE3 grillissä sisällä olevat takaosan valot sytytetään napin painalluksella. Säätönuppien taustat ovat LED‐valaistut ja yhdessä näiden valopisteiden kanssa ruoanlaitto hämärään aikaan on helppoa ja tunnelmallista. Napoleon® kaasugrilli LE3 on mahtava laite jykevässä vaunussa kaikkine tasoineen ja kaappeineen. Sen toisessa sivupöydässä on leikkuulaudoin varustettu kulho marinointia tai säilytystä varten.

Ja mikä parasta; grillin vierelle on mahdollista hankkia erillinen rosterinen Napoleon® ODK -tiskiallasyksikkö kaappeineen.

Napoleon® ei ole alokas grillien takana vaan yli kakskymppinen perheyritys, jonka intohimona on valmistaa mantereen parhaat grillit, joita janotaan jo ympäri maailman. Tämän vuoksi Napoleon® antaa tuotteilleen turvallisen takuun, joka mahdollistaa käyttäjilleen erilaisia tukitoimia kaikissa tuotteen käyttöön liittyvissä asioissa vaivatta. Kun rekisteröi hankitun grillin takuuohjelmaan, asiakas voi olla varma monia vuosia kestävästä huolettomasta käytöstä.

napoleon_le3_kaasugrilli_musta-rst

Napoleon® LE3 musta kaasugrilli

 • 5 poltinta
 • 22,2 kW
 • hinta 1 349 €

Napoleon® LE3 rst kaasugrilli

 • 5 poltinta
 • 22,2 kW
 • hinta 1 399 €

Napoleon® LE1 musta kaasugrilli

 • 4 poltinta
 • 18,2 kW
 • hinta 1 049 €

Napoleon®ODK Allasyksikkö

 • sis. vesihanan
 • hinta 599 €

Napoleon® tuotteita myy Kaasuvalo Oy:n lisäksi palvelevat kodinrautakaupat ympäri Suomen.

Lisätietoja:

www.kaasuvalo.fi

www.napoleongrills.fi

Napoleon on kanadalainen, kansainvälinen laatutuotteiden valmistaja, jonka tuotteet tunnetaan parhaiten Napoleon grilleistä. Suomeen Napoleon tuotteet tulivat Kaasuvalo Oy:n maahantuomina vuonna 2010.
Kaasuvalo Oy on suomalainen kolmannen polven perheyritys, jonka juuret ulottuvat aikaan, jolloin Suomessa käytettiin vielä kaasuvaloja. Kaasuvalot sammuivat lopullisesti Helsingin katukuvasta v. 1941, mutta Helsingissä on tänä päivänä kattava maakaasun jakeluverkko, jonka piirissä on useita tuhansia kotitalouksia, jotka käyttävät maakaasua ruoan valmistamiseen. Myös pääkaupungin ravintolat ovat ahkeria kaasun käyttäjiä. Kaasuvalo Oy on erikoistunut laitteisiin, jotka toimivat neste‐ ja maakaasulla, valopetrolilla, polttoöljyllä, puilla, hiilillä tai aurinkoenergialla. Kokemuksensa ansiosta Kaasuvalo Oy lukeutuu alansa edellä kävijäksi ja asiantuntijaksi ja tarjoaa asiakkailleen kansainvälisesti korkealaatuisia merkkituotteita sekä asennus‐ ja huoltopalveluita. Tuotteiden lainaus vuokraa vastaan toimii Suurhelsingin alueella. Yritys sijaitsee Vantaan Porttipuistossa, jossa on kuluttajia palveleva suurmyymälä ja koko maan kattavan tukkumyyntiverkoston toimisto. Verkkokauppa palvelee kaikkia asiakkaita 24/7.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.