MAINOS

Napoleon® LEX grilli tarjoaa korkeakulttuurista grillausta mannermaiseen tyyliin

Piha

Kanadalainen Napoleon® valmistaa ympärivuotiseen ruoanlaittoon tarkoitettuja grillejä, jotka tarjoavat käyttäjilleen täydellisen ulkokeittiön ominaisuudet. Napoleon® valikoiman LEX‐grilli mahdollistaa ruoan laiton myöhäisen illan hämärässä; kiitos sen LED‐valaistujen nuppien, jotka loistavat kirkkaan sinisinä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Valaistut nupit ovat pieni yksityiskohta Napoleon® oivalluksista kohti täydellistä illallista, josta kokki on syystäkin ylpeä. LEX‐grilli on ruostumatonta terästä ulkoa ja sisältä. Sen sydämenä toimivat putkipolttimot ja tehokas SIZZLE ZONETM‐poltin, joka takaa korkean lämpötilan lihan käsittelyyn.

Takaosan keraaminen rotisserie‐poltin mahdollistaa varrasruokien valmistamisen samanaikaisesti muiden herkkujen kanssa. LEX‐grillin paistoparilat ovat pikkusormen paksuista rosteria aaltomaiseen muotoon valettuna ja niiden alla olevat kaksitasoiset lämmöntasaajat levittävät kuumuuden koko paistoalueelle tasaisesti. Tiiviillä ja tuplakuorisella grillikuvulla LEX vaihtuu uuniruokien mestariksi, jolloin voit paahtaa tai paistaa kakkuja ja piirakoita ja hyödyntää grillikupua myös savustukseen. Nauttia voit hiilten tuomasta pikantista aromista, kun lisävarusteena hankittavan kaukalon kera laitat ruokaa hiilillä. LEX‐grillin toiseen sivutasoon on kannen alle upotettu itsenäisenä toimiva sivupoltin, jota käytetään keittämiseen. Toinen sivutasoista on säilytyskulho, jonka irrotettava kansi toimii leikkuulautana ja kulho salaattien tai juomien viilentimenä jäiden kera.

Napoleon® LEX on jykevä laite mahtavassa rosterivaunussa kaikkine tasoineen ja säilytyskaappeineen. Siitä saa uskollisen ja ikuisen ulkokeittiön, sillä Napoleon® ei ole alokas grillien takana vaan yli kaksikymppinen perheyritys, jonka intohimona on valmistaa mantereen parhaat grillit, joita janotaan jo ympäri maailman.

Kaiken tämän lisäksi Napoleon® antaa tuotteilleen turvallisen takuun, joka mahdollistaa käyttäjälleen erilaisia tukitoimia kaikissa tuotteen käyttöön liittyvissä asioissa vaivatta. Kun rekisteröi hankitun tuotteen takuuohjelmaan, asiakas voi olla varma monia vuosia kestävästä huolettomasta käytöstä.

lex485-kaasugril-5324525838905

Napoleon® LEX‐485 kaasugrilli

  • 5 poltinta – 22 kW
  • hinta 1 699 €

lex605-kaasugril-532454a29138d

Napoleon® LEX‐605 kaasugrilli

  • 6 poltinta – 27 kW
  • hinta 2 149 €

lex730-5135e6219fd10

Napoleon® LEX‐730 kaasugrilli

  • 7 poltinta – 32 kW
  • hinta 2 499 €

Napoleon® tuotteita myy Kaasuvalo Oy:n lisäksi palvelevat kodinrautakaupat ympäri Suomen.

Lisätietoja:

Kaasuvalo Oy

www.kaasuvalo.fi

Napoleon Grills

www.napoleongrills.fi

Napoleon on kanadalainen, kansainvälinen laatutuotteiden valmistaja, jonka tuotteet tunnetaan parhaiten Napoleon grilleistä. Suomeen Napoleon tuotteet tulivat Kaasuvalo Oy:n maahantuomina vuonna 2010.

Kaasuvalo Oy on suomalainen kolmannen polven perheyritys, jonka juuret ulottuvat aikaan, jolloin Suomessa käytettiin vielä kaasuvaloja. Kaasuvalot sammuivat lopullisesti Helsingin katukuvasta v. 1941, mutta Helsingissä on tänä päivänä kattava maakaasun jakeluverkko, jonka piirissä on useita tuhansia kotitalouksia, jotka käyttävät maakaasua ruoan valmistamiseen. Myös pääkaupungin ravintolat ovat ahkeria kaasun käyttäjiä. Kaasuvalo Oy on erikoistunut laitteisiin, jotka toimivat neste‐ ja maakaasulla, valopetrolilla, polttoöljyllä, puilla, hiilillä tai aurinkoenergialla. Kokemuksensa ansiosta Kaasuvalo Oy lukeutuu alansa edellä kävijäksi ja asiantuntijaksi ja tarjoaa asiakkailleen kansainvälisesti korkealaatuisia merkkituotteita sekä asennus‐ ja huoltopalveluita. Tuotteiden lainaus vuokraa vastaan toimii Suurhelsingin alueella. Yritys sijaitsee Vantaan Porttipuistossa, jossa on kuluttajia palveleva suurmyymälä ja koko maan kattavan tukkumyyntiverkoston toimisto. Verkkokauppa palvelee kaikkia asiakkaita 24/7.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.