MAINOS

Napoleon Patioflame – patiotuli on täydellinen sisustuselementti terassipihalle

Piha

Mannermainen tuulahdus kanadalaiselta Napoleon grillivalmistajalta on tämän kevään patiotuli. Se on neliön, suojakaiteen tai ympyrän muotoinen kalustepöytä. Pöydän sydämenä on upotettu kaasupoltin, jossa tanssiva liekki palaa ympäröivän lasimurskeen keskellä heijastaen topaasin värejä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Pöytä on säänkestävää, vankkaa alumiinia ja kaasupullon paikka on sen sisällä. Kaasupoltin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen teho on 11,7 kW. Lämpö levittäytyy mukavasti pöydän ympärille. Poltin on varustettu turvallisella varmistajalla, joka sammuttaa kaasuliekin, mikäli tuuli tai sade häiritsee palamista. Sää ei muutenkaan aiheuta huolta Patioflame® tulen käyttöön. Sadevesi ohjautuu polttimen salaojituksen kaltaisen aukotuksen kautta pois. Patioflame® pöydässä on lisävarusteena irrotettava lasikehys, joka suojaa liekkejä ja antaa pöydälle tyylikkään silauksen ulkonäköön. Alumiininen kansi kuuluu toimitukseen. Sen käyttö mahdollistaa Patioflame® tuotteen käytön tarvittaessa tavallisena pöytänä.

Kevyen kokoonpanon ansiosta Patioflame® patiotuli on helposti siirrettävissä ja laitettavissa käyttökuntoon sinne missä sen ympärille halutaan kerääntyä kauniina kesäiltana vaikkapa rantaan, laiturille tai isohkon veneen kannelle. Liekin korkeutta muuttamalla voidaan säätää lämmön ja tunnelman määrää. Tulen ympärillä on laskutilaa juomille ja pienelle purtavalle.

Napoleon Patioflame® patiotulia myy Kaasuvalo Oy:n lisäksi palvelevat kodinrautakaupat ympäri Suomen. Tuotteiden hinnat mallista riippuen 949‐1099 euroa.

Napoleon-Patioflame-Hampton-suorakaide

Lisätietoja:

Kaasuvalo Oy

www.kaasuvalo.fi

Napoleon Grills

www.napoleongrills.fi

Napoleon on kanadalainen, kansainvälinen laatutuotteiden valmistaja, jonka tuotteet tunnetaan parhaiten Napoleon grilleistä. Suomeen Napoleon tuotteet tulivat Kaasuvalo Oy:n maahantuomina vuonna 2010.

Kaasuvalo Oy on suomalainen kolmannen polven perheyritys, jonka juuret ulottuvat aikaan, jolloin Suomessa käytettiin vielä kaasuvaloja. Kaasuvalot sammuivat lopullisesti Helsingin katukuvasta v. 1941, mutta Helsingissä on tänä päivänä kattava maakaasun jakeluverkko, jonka piirissä on useita tuhansia kotitalouksia, jotka käyttävät maakaasua ruoan valmistamiseen. Myös pääkaupungin ravintolat ovat ahkeria kaasun käyttäjiä. Kaasuvalo Oy on erikoistunut laitteisiin, jotka toimivat neste‐ ja maakaasulla, valopetrolilla, polttoöljyllä, puilla, hiilillä tai aurinkoenergialla. Kokemuksensa ansiosta Kaasuvalo Oy lukeutuu alansa edellä kävijäksi ja asiantuntijaksi ja tarjoaa asiakkailleen kansainvälisesti korkealaatuisia merkkituotteita sekä asennus‐ ja huoltopalveluita. Tuotteiden lainaus vuokraa vastaan toimii Suurhelsingin alueella. Yritys sijaitsee Vantaan Porttipuistossa, jossa on kuluttajia palveleva suurmyymälä ja koko maan kattavan tukkumyyntiverkoston toimisto. Verkkokauppa palvelee kaikkia asiakkaita 24/7.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.