MAINOS

Nauti kesästä pidempään Nordrum lasiterassin avulla

Piha

Meille kaikille on entistä tärkeämpää ottaa kaikki irti ulkona oleilusta ja luonnonläheisyydestä – vuodenajasta riippumatta. Ruotsissa tämä on oivallettu jo vuosia sitten. ”Uterum” tai ”orangeri” onkin jo monen pihalla tai talon jatkeena. Ruotsista lähtöisin oleva Skånska Byggvaror on ollut yli 50 vuotta alan edelläkävijä. Heidän upeita lasitettuja terassejaan, verantojaan, piharakennuksiaan ja kasvihuoneitaan saa vihdoin myös Suomesta. Skånska Byggvaror -tuotteita Suomessa edustaa konserniin kuuluva Nordrum.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

↑ Kolding – erillinen lasiterassi sopii niin rantahuoneeksi, ateljeeksi tai etätoimistoksi. Koko 14,5–24,4 m². Hinta alkaen 8 255 euroa.

Kokkaamme, ruokailemme ja nautimme elämästä, kasvatamme kukkia ja kasviksia – vietämme entistä enemmän aikaa ulkona. Heti sään lämmetessä hengailu siirtyy ulos ja syksyn tullen haluaisimme jatkaa tätä oleskelua, mieluiten läpi vuoden. Ulkona oleminen on uusi ”in”, mutta Suomen sää ja ilmasto tekevät tästä usein haastavaa.

Ratkaisu tähän on pihalle tai talon kylkeen pystytetty lisähuone oleskeluun ja ajanviettoon. Kesäkausi alkaa aikaisemmin ja päättyy myöhemmin ja päivistä nauttiminen helpottuu merkittävästi. Koska yksi malli ei sovi kaikkiin taloihin tai pihoihin, Nordrumin mallistossa on useita eri malleja ja tyylejä. Tällöin lisätila näyttää luonnolliselta osalta taloa tai pihaa, tai tarvittaessa erottuu edukseen. Valitsemalla ympärivuotisen vaihtoehdon tilan käyttö ei lopu edes talvella.

Nordrumin kaikki mallit ovat saatavana useassa eri koossa ja aina toivotun käyttökauden mukaan: kesä, pidennetty kesä, kevät/syksy tai talvi. Kesäkäyttöön valittu malli antaa hyvän tuulen- ja sateensuojan. Talvikäyttöön soveltuvan mallin laseissa on erinomainen lämpöarvo ja katon eristyskyky on parempi kuin monissa ulko-ovissa. Nordrumin toimituksiin kuuluu runko, lasielementit, seinät ja katto. Materiaalit valitaan aina käyttökauden mukaan.

Nordrumin laajassa valikoimassa on niin erillisiä kuin talon kylkeenkin asennettavia lasiterasseja sekä myös verantoja, kasvihuoneita ja puutarharakennuksia. Asiakas tekee tilauksen joko Nordrumin verkkokaupassa tai asiakaspalvelun avulla puhelimitse tai sähköpostitse. Tuotteet toimitetaan kätevinä rakennuspaketteina ja asennuksen voi hoitaa joko itse tai paikallisen ammattilaisen avulla.

↑ Viborg – klassinen harjakattoinen veranta, jolla saa luotua lisätilaa talon yhteyteen. Koko 14,4–23,3 m². Hinta alkaen 16 189 euroa.

↑ Vallda – ajaton muotoilu ja suuret lasiosiot. Koko 9,4–37,4 m². Mallia saatavana 150 eri koossa. Hinta alkaen 6 072 euroa.

↑ Sarek – arkkitehdin suunnittelema unelma puusta ja lasista – soveltuu sekä kasvi- että viherhuoneeksi. Koko 13,2 & 17,5 m². Hinta alkaen 7 799 euroa

Nordrum, nordrum.com/fi

Nordrum Oy on osa Skånska Byggvaror -yritystä, joka vuodesta 1965 on valmistanut lasiterasseja, verantoja, kasvihuoneita ja muita piharakennelmia, tavoitteena tehdä kodista ja pihasta entistä viihtyisämpi paikka. Lasiterassien tuotantoon erikoistunut tuotanto- ja kokoonpanolaitoksemme sijaitsee Bjuvin kunnassa, Etelä-Ruotsissa. Nordrum Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2019.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kasvihuone lasiterassi lasitettu terassi Nordrum terassilasitus terassin lasittaminen uterum veranta