Nordpeis Salzburg S – pieni varaava takka

LämmitysMökki

Nordpeisin Salzburg S -varaava takka on parhaimmillaan pienien tilojen lämmittimenä. Pikkutakka sopii hienosti mökille, saunatupaan tai takkahuoneeseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Pienien tilojen lämmittämiseen oivallinen Nordpeis Salzburg S on varaava takka, joka painaa vain 360 kiloa ja on hyvin pienikokoinen. Koska takan ulkomitat ja suojaetäisyydet ovat pienet, se sopii kaikenlaisiin huoneisiin.

Nordpeis Salzburg S -takan lämmönvarauskyky riittää pitämään lämmön yön yli. Takka on kuitenkin painoltaan melko pieni, joten se antaa lämpöä nopeasti. Salzburg S -takan puhdaspalotekniikalla puuta kuluu vähän, takan lasi pysyy puhtaampana ja palaminen on erittäin puhdasta. Nordpeis Salzburg S -takassa paloilma syötetään tulipesään yläkautta kuumana, jolloin hyötysuhde on hyvä ja hiukkaspäästöt pienet.

Helppo asentaa

Salzburg S -takan ulkokuori on tarkasti mittoihinsa valettua betonia. Tarkasti valettujen elementtien ansiosta takkaa ei tarvitse rapata, vaan se voidaan pinnoittaa maalaamalla. Maalattu takka voidaan pestä tai uudelleenmaalata. Nordpeis Salzburg S -takka voidaan myös kaakeloida tai pinnoittaa muilla perinteisillä menetelmillä.

Nordpeis Salzburg S -takan sisäosat (PowerStone) on valmistettu hyvin lämpöä varaavasta oliviinisementistä. Sisäosat on valettu mittoihinsa, ja ne sopivat tarkasti toistensa päälle. Takan kuvallisia suomenkielisiä asennusohjeita on helppo seurata.

Sopii hyvin ruuanlaittoon

Salzburg S -takkaan saa lisävarusteena valurautaisen kuumalevyn, jolla voi keittää vettä tai valmistaa ruokaa. Valurautainen kansi on kestävä ja helppo pitää puhtaan. Kuumalevy keittää veden nopeasti.

Salzburg-S-hotplate

Takkaan saa myös grilliritilän tulipesään. Takan grilliritilän voi sijoittaa kahdelle eri korkeudelle. Grilliritilä on valmistettu 6 mm paksusta ruostumattomasta teräksestä, joten se ei taipuile kovassakaan kuumuudessa ja se on helppo pitää puhtaana.

Takkaan saa lisävarusteena takan alle sijoitettavan halkotilan. Halkotila korottaa takkaa 300 mm, joten tuli näkyy paremmin. Halkotila voidaan sijoittaa myös varaavan takan viereen. Jos halkotila on varaavan takan vieressä, siihen on valittavissa joko ruskea Rusty Brown tai musta Diamond Black -kansilevy. Takan etuosaan voi valita samanvärisen koristelevyn.

Salzburg-S_

Takan eteen voit valita lattiaa suojaamaan kirkkaan lasilevyn. Takan paloilma voidaan ottaa ulkoa pohjan tai takaseinän kautta. Halutessasi saat pikkutakkaan myös kätevän tuhkalaatikon.

Katso Nordpeis-esittelyvideo:

Lisätietoja: www.nordpeis.fi

Norjalainen Nordpeis on valmistanut kamiinoita, kiertoilmatakkoja, varaavia takkoja ja sisustustakkoja jo vuodesta 1984.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

pieni varaava takka takan valinta takka varaava takka


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: