MAINOS

Novosan Conti+ ultra -hana – huollettavuuden ja hygieenisyyden edelläkävijä

Kylpyhuone

Uutuus Novosan Conti+ ultra-hana haastaa kaikki muut kosketusvapaat hanat helpolla huollettavuudella.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Novosan Conti+ ultra -hanan tekniikka ja koneisto löytyvät hanan päältä, avattavan kannen alta. Innovatiivisen huollettavuuden ansiosta Conti+ ultra -hana soveltuu kaikkiin erityistä hygieenisyyttä vaativiin kohteisiin.

Helppo huollettava, modulaarinen ja hygieeninen

Huoltotoimet tehdään hanan päältä ilman hanan irrottamista altaasta tai allastasosta. Huoltoon tarvitaan vain yksi työkalu. Vedentulo katkaistaan helposti vain kiertämällä hanan venttiilimoduulia. Voit siis unohtaa LVI-asentajan odottelun ja pitkät käyttökatkot – huoltotoimiin ei putkimiestä tarvita.

Hanan modulaarisuus mahdollistaa eri osien valinnan kohteen tarpeiden mukaiseksi: hanan korkeus, väri, suutin eli vedenvirtaus (pore, spray vai laminaari) ja energialähde. Kosketusvapaa hana tarvitsee aina virtalähteen toimiakseen ja Conti+ ultra tarjoaakin tähän useita eri vaihtoehtoa. Perusverkkovirran ja akun lisäksi saatavilla on myös aurinkopaneeli- tai turbiinivaihtoehdot, jotka keräävät virran joko vedenvirtauksesta tai tilan valaistuksesta. Suutinvaihtoehdoilla varmistetaan kohteeseen soveltuva vedenvirtaus.

Hanan hygieenisyys perustuu kosketusvapauteen ja bakteereja hylkivään materiaaliin. Mm. sairaaloihin soveltuvaan Expert-malliin on mahdollista ohjelmoida käsienpesun pituuden aika ja valita laminaarisuuttimen erityisen hygieeninen vedenvirtaus. Hanaan on aktivoitavissa myös automaattinen hygieniahuuhtelutoiminto – hana huuhtelee itse itsensä, estäen lian ja saostumien kertymisen.

Hana on suunniteltu ja valmistettu kovaa käyttöä ja jopa ilkivaltaa silmällä pitäen – kaikki hydrauliset osat ovat integroituna rungon sisällä.

Novosan Oy, novosan.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

allashana Conti+ ultra -hana design hana hana hanat kylpyhuoneen hana kylpyhuoneen hygienia Novosan