MAINOS

Octagon-pesuallas ja TitanCeram – uusia materiaaleja, uusia mahdollisuuksia

Kylpyhuone

Villeroy & Boch on kehittänyt täysin uuden saniteettiposliinimateriaalin nimeltä TitanCeram. Uuden ja kestävän materiaalin käyttömahdollisuudet tulevat hyvin esiin Octagon-pesualtaan tyylikkäässä muotoilussa, ohuissa reunoissa ja tarkkalinjaisissa muodoissa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

TitanCeram – kevyt ja kestävä 

TitanCeram on innovatiivinen materiaali, jonka Villeroy & Boch on kehittänyt erityisesti korkealaatuisten keraamisten tuotteiden valmistukseen. TitanCeram-materiaalin kehitystyö perustuu Villeroy & Bochin lähes 300 vuoden kokemukseen keramiikan valmistuksesta. TitanCeram-materiaalin erityinen valmistusprosessi sekä materiaalissa käytettävä saven, kvartsin, maasälvän ja titaanioksidin yhdistelmä mahdollistavat tuotteiden poikkeuksellisen tarkan muotoilun, erittäin ohuet reunat ja terävät linjat.

TitanCeram-materiaalia käyttämällä muotoilijat voivat suunnitella kylpyhuonekalusteita, joissa on harvinaisen tarkat muodot, terävät linjat ja erittäin ohuet reunat. TitanCeram on luja materiaali, joka on iskunkestävä, ei naarmuunnu ja kestää lämpötilanvaihteluita. Tämä perustuu TitanCeram-materiaalissa käytettyyn saven, kvartsin, maasälvän ja titaanioksidin yhdistelmään ja valmistusprosessiin.

Octagon – ylellistä tarkkuutta

Octagon-pesuallas osoittaa hyvin TitanCeram-materiaalin käyttömahdollisuudet. Tarkat linjat, ohuet reunat ja täsmälliset viisteet tekevät pesualtaasta ylellisen. 

Pesualtaaseen kuuluu vaikuttava jalka, joka tuo ylellisyyden tuntua kylpyhuoneeseen. Pesualtaan värinä on himmeäpintainen Edelweiss, mutta jalkaa on saatavana useita värivaihtoehtoja: Dark Chestnut, Mocha Leather tai Smoky Slate. Pesuallas ja jalka liitetään toisiinsa kuparirenkaalla, joka toimii samalla myös muotoilun yksityiskohtana. Integroitu keraaminen venttiili tekee pesualtaasta harmonisen.

Octagon-pesualtaan on suunnitellut Kai Steffan. Hän on hyödyntänyt uuden materiaalin tarjoamia mahdollisuuksia muotoillessaan pesualtaan tarkat linjat, ohuet reunat ja haastavat yksityiskohdat. Uusi keraaminen materiaali antaa pesualtaalle vaikuttavan ulkonäön timanttimaisella kuviolla. 

Octagon-pesuallasta valmistetaan tilauksesta.

Lisätietoja:

Villeroy & Boch Gustavsberg AB

www.gustavsberg.com

Villeroy & Boch Gustavsberg AB kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin. Konsernin kaksi tuotemerkkiä Gustavsberg ja Villeroy & Boch kattavat kaikki kylpyhuonetuotteet, kuten WC-istuimet, pesualtaat, hanat, kalusteet, kylpyammeet ja Wellness-ammeet. Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista. 

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.