MAINOS

Ohjaa kattoikkunoita, kaihtimia ja ikkunaluukkuja uudella VELUX App Control -sovelluksella

Talo

Veluxin uusi App Control -sovellus etäohjaa kattoikkunoita, kaihtimia ja ikkunaluukkuja suoraan älypuhelimesta tai älylaitteesta.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

VELUX App Control -toiminnon avulla käyttäjät voivat käyttää kaikkia verkkovirralla tai aurinkoenergialla toimivia Veluxin Integra -kattoikkunoita, kaihtimia ja ikkunaluukkuja. Tällä hetkellä jo noin 175 miljoonaa ihmistä ohjaa kotiaan erilaisilla älylaitteilla maailmanlaajuisesti.

– Velux App Control on yksinkertainen ja edullinen älykäs ohjausratkaisu. Se ei vaadi seinäkytkimiä tai erillisiä antureita. Asunnon omistajat voivat helposti hallita kotinsa kattoikkunoita, kaihtimia ja ikkunaluukkua mistä ja milloin tahansa, puhelimella tai ääniohjauksella, kertoo VELUXin tuotepäällikkö Anna Palner Kloch.

Kodin etäohjaus helpottaa elämää. Esimerkiksi vahingossa auki jäänyt ikkuna on helppoa sulkea mistä tahansa. Myös pidempien poissaolojen aikana asunto on helppo saada näyttämään asutulta, kun kaihtimet ja ikkunaluukut voi avata ja sulkea.

VELUX App Control -sovelluksen avulla kaikki perheenjäsenet voivat käyttää Veluxin Integra -tuotteita Googlen ja Applen älykotiratkaisulla. Ratkaisun asentaminen on suoraviivaista, jos asunnossa on sopivat Veluxin verhot, kaihtimet ja ikkunaluukut. Se vaatii vain Velux App Control -aloituspaketin hankkimisen ja yhdistämisen Integra-laitteisiin. Kun se on asennettu kotiin, sovellus löytyy sovelluskaupoista.

VELUX, velux.fi

VELUX-konserni on jo 80 vuoden ajan luonut parempia asuinympäristöjä ihmisille ympäri maailmaa hyödyntämällä päivänvaloa ja raitista ilmaa kattojen kautta. Tuoteohjelmaamme kuuluvat kattoikkunat ja modulaariset kattoikkunat, sisustuskaihtimet, auringolta suojaavat tuotteet ja rullaverhot sekä asennus- ja älykotiratkaisut. Nämä tuotteet auttavat varmistamaan terveellisen sisäilman työntekoa, oppimista, leikkiä ja nautintoa varten. Toimimme maailmanlaajuisesti – myynti- ja tuotantotoimintaa on yli 40 maassa, ja meillä on maailmanlaajuisesti noin 11 500 työntekijää.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

VELUX älykoti älykäs kodinohjaus älykäs koti