MAINOS

Omakotitalounelma mahtuu nyt pieneen tilaan

Talo

Kastelli-talot on julkaissut pienten omakotitalojen Cubic-talomalliston. Rakennus- ja asumiskustannukset pysyvät kohtuullisina, kun neliömäärissä ei revitellä liikaa. Malliston pienin talo on 49 neliön miniomakotitalo, joka yllättää avaruudellaan ja toimivuudellaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kastelli-talojen Cubic-uutuusmallistoon kuuluu 8 talomallia. Talojen koot ovat 49–105 , ja tarjolla on sekä yksi- että kaksikerroksisia vaihtoehtoja. Malliston moderni ilme näkyy muun muassa selkeissä linjoissa sekä parvekkeen ja sisääntulokatoksen laatikkomaisuutena. Korotettu huonekorkeus ja lattiasta alkavat suuret ikkunapinnat tuovat tilantuntua.

– Omakotitaloiksi Cubic-talot ovat neliömäärältään pieniä, mutta niistä ei puutu mitään nykypäivän tiloja tai toimintoja. Malliston pienin, 49-neliöinen talo, on todellinen miniomakotitalo, joka tarjoaa sisällään avaran yllätyksen suuremman huonekorkeuden ja harkittujen tilaratkaisujen ansiosta, malliston suunnittelija, arkkitehti Antti Heikkilä kertoo.

– Pienille omakotitaloille on tilausta. Hyvällä sijainnilla olevista tonteista on kaupungeissa pula, ja saatavilla olevienkin tonttien koot ovat reilusti pienentyneet. Asiakkaillamme on selkeä tarve taloille, jotka ovat moderneja ja neliöiltään kohtuullisia, joten ne eivät vaadi suurta rakennusoikeutta. Siksi toimme markkinoille kokonaisen uuden malliston pieniä omakotitaloja, jotka voidaan helposti rakentaa vaikkapa jaetulle tontille vanhan talon kanssa, kertoo Kastelli-talot Oy:n liiketoimintajohtaja Jukka Vaaramo.

Talon rakentamis- ja asumiskustannukset halutaan pitää kohtuullisina. Cubic-malliston talot ovat paitsi energiatehokkaita asua myös edullisia ja ekologisia rakentaa.

– Asumisen trendi on nyt kohtuus. Nykypäivän omakotitalounelma mahtuu pienempään tilaan, Vaaramo kiteyttää.

Lisätietoja: www.kastelli.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.