MAINOS

Ongelmana sammaloitunut nurmikko?

Piha

Sammaloitunut nurmikko pääsee kukoistamaan jälleen Biolanin Nurmikon Sammalsyöpön ansiosta! Orgaanis-mineraalinen lannoite tuhoaa sammaleen mutta ei vahingoita nurmikkoa. Katso myös muut Biolanin puutarhauutuudet 2017!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Sammaloitunut nurmikko on helppo hoitaa kuntoon Biolanin Nurmikon Sammalsyöpön avulla.  Sammalsyöppö saa sammaleen kuivettumaan ja ruskettumaan, muttei vahingoita nurmiheiniä tai muita kasveja. Sammalsyöpön hyötymikrobit yhdessä maaperän omien mikrobien kanssa hajottavat kuolleen sammaleen eikä mekaanista poistoa tarvita. 

Sammalsyöppö on orgaanis-mineraalinen lannoite, ja siinä yhdistyvät orgaanisten ja mineraalisten lannoitteiden hyvät ominaisuudet: Osa ravinteista on kasveille helposti käyttökelpoisessa muodossa ja osa ravinteista vapautuu hitaasti ja siten ylläpitää kasvua pidempään. Lannoitteen sisältämä orgaaninen aines vilkastuttaa maaperän pieneliötoimintaa. Nurmikon Sammalsyöppö soveltuu kaikenlaisille nurmikoille. 

biolan-nurmikon-sammalsyoppo-20-kg

Sammaloitunut nurmikko on helppo hoitaa kuntoon Biolan Nurmikon Sammalsyöpön avulla. 10 kg säkki n. 16 € ja 20 kg säkki n. 29 €.

Luomu-erikoismulta parvekelaatikoihin, piharuukkuihin ja amppeleihin

Biolanin uuden Kesäkukkamullan biohiili sitoo itseensä vettä ja luovuttaa sitä hitaasti kasvien käyttöön mahdollistaen pidemmät kasteluvälit. Biohiili myös ehkäisee mullan liettymistä ja kovettumista. Murskatun kevytsoran ansiosta Kesäkukkamulta on ilmava ja kevyt. 

biolan-kesakukkamulta-45-l

Biolanin kesäkukkamullan biohiilen ansiosta kasteluvälit pitenevät. 24 l säkki n. 5 € ja 45 l säkki n. 7,50 €.

Luomu-kasvualusta yrteille, salaateille, pikkuvihanneksille ja kukille

Biolan Yrttimaa sisältää kasvualustasammalta, joka on kotimainen uusiutuva luonnonmateriaali. Kasvualustasammal on ilmavaa, joten se parantaa juurten kasvua. 

Yrttimaan säkki voidaan avata päältä yhtenäiseksi kasvatusaltaaksi ja kasvit voidaan kylvää siihen suoraan tai istuttaa taimina. Yrttimaa voidaan liittää myös Biolan Kastelualtaaseen, jolloin kasteluvälin voi pidentää jopa kolmeen viikkoon. 

biolan-yrttimaa

Biolan Yrttimaa on helppo kasvualusta mm. yrteille ja pikkuvihanneksille. Noin 7,50 €

Lue lisää: www.biolan.fi

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.