MAINOS

Orthex SmartStore Collect helpottaa kierrätystä kotona

KeittiöSisustus

Pulloja, kartonkia, muovia ja metallia – kotona syntyy paljon jätettä. Lajittelu ja kierrätys ovat arjen pieniä ekotekoja ja suurin osa talousjätteestä on mahdollista kierrättää. Monessa kodissa ei kuitenkaan ole lajittelulle riittävästi tilaa, sillä keittiökaappien jäteastioille varatut paikat ovat rajalliset. SmartStore Collect on uusi katseenkestävä ratkaisu lajitteluun. Tukevan bambukannen ansiosta se toimii myös ylimääräisenä jakkarana.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kierrätys on tällä hetkellä entistäkin tarpeellisempaa. SmartStore Collect ratkaiseekin tyylikkäästi lähes jokaisen kotitalouden yleisen ongelman: missä ja miten lajitella ja säilyttää kaikki erilaiset kierrätettävät kotitalousjätteet. Roskien lajittelulla ja kierrätyksellä voi pienentää merkittävästi omaa ilmastokuormaansa, mutta usein ongelmana on tilanpuute kotona. SmartStore Collectin avulla kierrätys sujuu helpommin.

Suomalaisen Pentagon Designin suunnittelema lajittelu- ja säilytysratkaisu on palkittu Iconic Awards 2020 Innovative Interior ja German Design Award 2020 -palkinnoilla.

– Suunnittelun lähtökohtana oli saada aikaan sisustuksellinen tuote lajittelun helpottamiseksi, joka sopisi myös pieniin tiloihin, ja jota ei tarvitse piilottaa näkyvistä, kertoo Pentagon Designin muotoilujohtaja Sauli Suomela.

SmartStore Collectin osia voi käyttää joustavasti yhdessä tai erikseen – riippuen siitä, mikä milloinkin sopii omaan tarpeeseen ja kodin tiloihin. Isoa laatikkoa on saatavilla mustana ja valkoisena, vetoisuus on 76 litraa. Tukeva bambukansi kestää istumista tai sitä voi hyödyntää myös laskutasona.

Laatikon sisälle sopii kolme lajitteluastiaa, joita voi käyttää myös erikseen keittiökaapissa. Lajitteluastioiden kahvat pitävät roskapussin siististi paikallaan ja piilossa, jolloin se ei pilkota astian reunan yli. Astioihin on saatavilla myös kansia.

Kaikki muoviosat valmistetaan kierrätysmuovista Orthex Groupin pohjoismaisissa tehtaissa.

Kierrätys

SmartStore Collect -tuotteiden kuluttajahintasuositukset:

  • Iso laatikko noin 29,95 euroa
  • Bambukansi noin 14,95 euroa
  • Lajitteluastia noin 5,90 euroa
  • Lajitteluastian kansi noin 1,50 euroa

Tuotteita on saatavilla helmikuusta lähtien hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

Orthex Group on Pohjoismaiden johtava kodin käyttötavaroiden valmistaja, jonka tavoitteena on tuotteillaan tehdä käytännöllisestä kaunista ja jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Käytämme muovia vastuullisesti ja kasvatamme jatkuvasti uusiutuvista ja kierrätetyistä materiaaleista tehtyjen tuotteiden valikoimaa. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat Orthex™, SmartStore™ ja GastroMax™. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa ja tuotantolaitokset Lohjalla sekä Ruotsin Gnosjössä ja Tingsrydissä.

orthexgroup.fi

Lue myös: Lattian valinta: Lattiamateriaalien vertailu, Öljyvaha kirkastaa lattian, Tarkettin puulattiat – ruutukuvioita ja vintagea, Näin teet vanhasta parketista upean edullisesti, Parketti täynnä ruutukuoseja ja trendikkäitä värejä ja Tarkettin puulattiat – ruutukuvioita ja vintagea.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

jäte kierrättää kierrätys Orthex SmartStore SmartStore Collect