MAINOS

Orthexilta kaksi uutta kokoa SmartStore™ Compact -säilytyssarjaan

KylpyhuoneSisustus

Moderni ja modulaarinen SmartStore™ Compact -sarja ratkaisee kodin pientavaroiden säilytyshaasteet niin kylpyhuoneessa, keittiössä kuin kotitoimistossa. Sarja on täydentynyt kahdella uudella koolla, jotka pitävät meikit, siveltimet ja muut kylpyhuoneen pientavarat järjestyksessä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kodin kaapeissa on paljon tarvikkeita, joita käytetään päivittäin. Niiden tulee olla vaivattomasti saatavilla ja järjestyksessä. SmartStore™ Compact on älykäs ja modulaarinen säilytyssarja, jonka laatikot toimivat myös sisustuselementteinä minimalistisen tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Kylpyhuoneen kauneus- ja hygieniatuotteet löytävät paikkansa vaivattomasti Compact-laatikoista, joita on nyt saatavana kaksi uutta kokoa.

Compact Mini on näppärän kokoinen pienten tavaroiden, kuten meikkisiveltimien, hammasharjojen tai kynien säilyttämiseen. Sen mitat ovat 96 x 93 x 100 mm, joten se vie vain vähän tilaa hyllyssä tai laatikossa. Sarjan toinen uutuus, Compact Slim, on kapea, suorakaiteen mallinen laatikko, jonka mitat ovat 288 x 93 x 60 mm. Se soveltuu erinomaisesti hiusharjojen, voiteiden tai korujen säilytykseen.

Kaikkiin sarjan laatikoihin, Compact Mini -purkkia lukuun ottamatta, on saatavana kansi. Sarjan tuotteita saa kirkkaana tai valkoisena, kansia myös tumman harmaana. Kansien ansiosta kaikki sarjan laatikot voidaan pinota päällekkäin, ja kannet toimivat myös tarjottimina. Sarjan nerokkuus on modulaarisuus, sillä kaikki tuotteet on suunniteltu niin, että jokaisen laatikon päälle voi asettaa 2–3 sarjan pienempää tuotetta.

Suomessa valmistettavan Compact-sarjan tuotteet soveltuvat kylpyhuoneen lisäksi kaikkeen kodin säilytykseen, niin keittiössä, kaapeissa kuin kotitoimistossa. Tuotteet kestävät lämpötiloja -40 ja +90°C-asteen välillä ja ne on helppo pitää puhtaana, sillä ne voidaan pestä astianpesukoneessa. Korkealaatuisesta materiaalista valmistetut tuotteet ovat BPA-vapaita ja niillä on 10 vuoden takuu.

Hinnat:

  • Compact Mini 2,50 euroa
  • Compact Slim, laatikko 5,50 euroa, kansi 3,50 euroa

 

Orthex Group, orthexgroup.fi

Orthex on yksi Pohjoismaiden johtavista kodin käyttötavaroiden valmistajista. Yhtiön tavoitteena on tuotteillaan tehdä kuluttajien jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Orthexin pääkuluttajabrändit ovat säilytystuotteissa SmartStore™, keittiötarvikkeissa GastroMax™ ja kodin sekä kasvienhoidon tuotteissa Orthex™. Vastuullisuudessa Orthex pyrkii olemaan toimialansa edelläkävijä. Yhtiöllä on myyntiä yli 40 maassa, ja myyntiorganisaatiot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Orthex säilytys säilytysratkaisu