MAINOS

Päivitetyllä STIHL HTA 86 -oksasahalla pidempi ulottuvuus

Piha

STIHL jatkaa luonnossa työskenteleville ammattilaisille suunnatun tuotevalikoimansa kehittämistä. Uusin tulokas on tehokas ja helppokäyttöinen akkukäyttöinen oksasaha HTA 86.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

STIHL esittelee päivitetyn HTA 86 -oksasahan juuri sopivasti ennen vuoden 2021 puutarhasesonkia. Oksasahalla on osittain uusi ulkomuoto sekä useita käytännöllisiä päivityksiä edeltäjäänsä verrattuna. Akkukäyttöinen työväline on suunniteltu mukavaan ja ergonomiseen työpäivään.

HTA 86 -oksasahassa on teleskooppivarsi, jonka enimmäispituus on 3,9 metriä – korkealla sijaitsevien oksien sahaamiseen. Oksasahassa on terän alle sijoitettu tukeva oksakoukku, joka helpottaa irtonaisiin oksiin tarttumista.

– Kevyt ja tehokas työväline sopii esimerkiksi hedelmäpuiden sahaamiseen ja karsimiseen sekä puiden hoitoon. Varren suuntaisesti sijoitettu akku antaa hyvän tasapainon ja pienemmän kallistusmomentin, mikä takaa paremman työasennon. Kaukana terästä sijaitseva painopiste helpottaa myös käyttäjää, sanoo pohjoismainen tuotepäällikkö Mats Gustafsson, STIHL.

Oksasahassa on kevyt, tehokas ja harjaton EC-moottori, 30 cm pitkä terä ja 1/4″ PM3 -teräketju, joka takaa tarkan purennan ja korkean leikkuutehon. Työvälineessä on AP-akkujärjestelmä, ja samaa akkua voidaan käyttää myös monissa muissa STIHL työvälineissä.

– HTA 86 -oksasahan toinen etu on nelikulmainen runkoputki, joka estää vartta kiertymästä tai taipumasta. Lisäksi varressa on kumipäällyste, joka ehkäisee liukumista ja takaa hyvän pidon.

Mallissa on portaaton nopeudensäätö ja käyttäjäystävällinen kahva, joka tarjoaa turvallisen käynnistyksen sekä vasen- että oikeakätisille käyttäjille. Muita käyttöä helpottavia tekijöitä ovat läpinäkyvä öljysäiliö ja ilman työkaluja avattava säiliön korkki.

Oksasahan mukana toimitetaan kantohihna, jota voidaan täydentää RTS-valjailla pitkäkestoista työskentelyä varten. RTS on helposti mukautettavissa käyttäjän pituuteen, mikä helpottaa työskentelyä entisestään sekä parantaa ergonomiaa.

STIHL, www.stihl.fi

STIHL kehittää ja valmistaa työkaluja puutarhaan, metsätalouteen ja maisemointiin. Tuotteita myydään vain valtuutettujen jälleenmyyjien kautta yli 1000 erikoisliikkeessä pohjoismaissa. Suomen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Konsernilla on lähes 17 000 työntekijää noin 160 maassa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

oksasaha stihl