Paratiisin hedelmät nyt kotimaisina sisustustekstiileinä

Sisustus

Birger Kaipiaisen lähes 50 vuotta sitten suunnittelema Tarha-koriste on tullut tutuksi Arabian Paratiisi-astiastosta. Nyt Kaipiaisen perillisten yritys valmistaa sisustustekstiilejä hänen tunnetuista teemoistaan – mukana tietenkin Tarha-mallisto, joka sisältää valmiiden tuotteiden lisäksi metrikankaita.

Jaa sosiaalisessa mediassa

↑ Leveän kuosin iso kuviokerta (150 x 296 cm) mahdollistaa pitkän pöytäliinan tai näyttävät verhot korkeaankin tilaan.

Birger Kaipiainen suunnitteli Tarha-koristeen vuonna 1969, ja samana vuonna Arabia alkoi sitä käyttäen valmistaa suomalaisten rakastamaa Paratiisi-astiastoa. Kaipiaisen perillisten perheyritys Kuovi valmistaa kotimaassa sisustustekstiilejä hänen tunnetuilla teemoillaan.

Keittiöpyyhe (40 x 45 cm) 15 €

Tarha-tekstiileistä julkistettiin viime vuonna Habitare-messuilla koristetyynyt, keittiöpyyhkeet ja lautasliinat, ja nyt mallisto on odotetusti laajentunut metrikankailla. Tarha-kankaita on alkuun saatavilla puuvillasatiinina ja täyspellavana kahdessa leveydessä: 50 cm ja 150 cm. Värivaihtoehtoja on neljä: monivärinen, mustavalkoinen, sininen ja ruskea. Kuosi on jatkuva, ja varsinkin leveämmän kuosin iso kuviokerta 150 cm x 296 cm mahdollistaa näyttävät verhot korkeaankin tilaan tai pitkän pöytäliinan.

Kuovin tuotteet ovat myynnissä verkkokaupassa www.kuovi.fi. Iso osa myynnistä menee tätä nykyä Japaniin. Kaikkia tuotteita on mahdollista myös räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi sovittaa kuosien mittakaavat ja värit muuhun sisustukseen sointuviksi tai vaikuttaa ommeltavien tuotteiden mittoihin ja viimeistelyyn.

Koristetyyny (45 x 45 cm), 39 € (sis. sisätyyny)

Lue lisää: www.kuovi.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

keittiöpyyhe koristetyyny metrikangas sisustustekstiili


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: