Pastelliväreillä iloa keittiöön – uudet Bosch-kodinkoneet

Keittiö

Pääsiäinen on värikäs juhla, johon liittyy keväinen tunnelma, lämpö ja hyvä ruoka. Kevään tunnelman voi tuoda keittiöön piristävin värein. Boschilla on nyt laaja valikoima pastellinvärisiä keittiötarvikkeita, jotka lisäävät keittiöön ruuanlaiton iloa ja luovuutta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Styline-leivänpaahdin, minttu (TAT8612) – erikoispaahtotoiminto erityiseen nautintoon

Rapeaksi paahdettua ja maukasta leipää MirrorHeating-toiminnon avulla. Tärkeimpiä paahdetun leivän suosion salaisuuksista ovat sen tyypillinen tuoksu ja väri. MirrorHeating tekee tästä nautinnosta täydellisen: Neljä kvartsilasivastusta tuottavat lämpöä, joka heijastetaan takaisin reflektorien avulla, niin että se jakautuu tasaisesti leivälle.

AutoHeat Control -toiminnon sensori valvoo lämpötilaa jatkuvasti ja mukauttaa leivän paahtoajan sen mukaisesti. Näin voit olla varma, että paahtoleivässäsi on viimeistä viipaletta myöten sama paahtoaste ja että se tuottaa aina saman nautinnon.

Kun paahtaa usean leivän peräjälkeen, paahtotila kuumenee. Jotta myös viimeisen leivän paahtoaste olisi sama kuin ensimmäisen, AutoHeat Control -toiminto valvoo sensorin avulla lämpötilaa ja mukauttaa paahtoajan sen mukaisesti.

Jotta jokainen saisi paahtoleipänsä sellaisena kuin haluaa, Bosch on kehittänyt digitaalisen paahtoasteasetuksen, jossa on muistitoiminto. Se tallentaa paahtoasteen ja säätää sen seuraavaa paahtoa varten. Joustavuutta ja mukavuutta lisää myös sulatus- ja uudelleenlämmitystoiminto.

Suositushinta: 109 €

Styline-sähkövatkain, vanilja / roosa (MFQ40301 / MFQ4030K) – huippumuotoilu sähkövatkain innovatiivisilla FineCreamer-vispilöillä

Light – ja kaikki sujuu kevyesti. Nykyaikaisen moottoritekniikan ja materiaalien käyttö on keventänyt laitteen painoa. Näin myös askareet käyvät kevyemmin.

SoftTouch varmistaa pitävän otteen. Ergonominen design sekä kädensijan erityismuotoilu ja SoftTouch-pinnoite pitävät huolen siitä, ote laitteesta on mukava ja pitävä.

Ei pelkästään voimakas, vaan myös hiljainen. SuperSilent – teho ei ole yhtä kuin melu. Uusimman tekniikan ja materiaalien käyttö aikaisempaa vähäisempi melu.

Innovatiivisessa FineCreamer-vispilässä on pieniä kuulia, jotka vatkaavat massaan enemmän ilmaa. Tuloksena on kuohkeammat taikinat ja vaahdot, ja kerman tai valkuaisten vatkaaminen vie vähemmän aikaa.

Turbovaihteella saat täystehon napin painalluksella ja taikinan viimeisteltyä. Sen avulla voit käyttää myös laitteen takaosaan kiinnitettäviä lisälaitteita.

Kaikkeen käyttöön oikea kierrosluku, joka tilanteeseen optimaalinen moottorin teho – viisi nopeutta tekevät siitä mahdollista.

Suositushinta: 84 €

CreationLine-yleiskone, roosa / vanilja (MUM58K20 / MUM58920) – tehokas yleiskone tuo monipuolisuutta ruoanvalmistukseen ja leivontaan

MUM5-mallin muotoilu ja materiaali – designpalkittua laatua. Täydellistä muodon ja toimivuuden harmoniaa, palkittu design esteetikkojen iloksi. Valittavana lisäksi lukuisia tavallisuudesta poikkeavia trendivärejä yksilölliseen makuun.

Innovatiivinen Easy ArmLift lisää käyttömukavuutta. Se toimii napin painalluksella ja nostaa monitoimivarren ylös. Näin vatkaimet voi vaihtaa helposti ja nopeasti.

1 000 watin moottori on omiaan suurten ja vaativien taikinoiden valmistamiseen. Suorituskyky ja tulokset puhuvat puolestaan.

Täydellisen turvallinen joka tilanteessa ja kaikilla osa-alueilla: kannet kaikkien liitososien päällä sekä kulhon turvalukitus, sekä paljon muita turvallisuusominaisuuksia.

Parannettu, ainutlaatuinen planetaarinen 3D-sekoitusjärjestelmä mahdollistaa jatkuvasti voimakkaan sekoitusliikkeen kolmeen suuntaan. Kaikki ainekset sekoittuvat aina optimaalisesti – ja tulos on aina erinomainen.

Käytännöllinen AccessoryBag-pussi pienten tarvikkeiden turvalliseen ja tilaa säästävään säilytykseen. Pienikokoinen pussi sopii sisältöineen sekoituskulhoon, joten se on aina kätevästi käsillä.

Suositushinta: 419 €

Styline-vedenkeitin, minttu (TWK8612P) – teen ja muotoilun ystäville

Teenystävien sydäntä lämmittää varmasti, että veden lämpötilan voi valita kulloinkin nautittavan teelajin mukaan. Ainoastaan tällöin aromit vapautuvat optimaalisesti. Veden lämpötilan voi siksi valita neljästä eri vaihtoehdosta 70–100 °C. LED-merkkivalo ilmoittaa kulloisenkin lämpötilan.

Suositushinta: 109 €

Lisätietoja:

www.bosch-home.fi


Bosch-kodinkoneet on osa Euroopan johtavaa kodinkonevalmistajaa BSH Home Appliances Groupia. BSH toimii 41 tuotantolaitoksessa 13 maassa. BSH muodostaa maailmanlaajuisen myynti- ja asiakaspalveluverkoston, johon kuuluu 80 yritystä 50 maassa ja työllistää 58 300 ihmistä. Bosch-kodinkoneiden perustaja Robert Bosch oli tarkka yksityiskohdista. Hän valmisti ensimmäiset kodinkoneet jo vuonna 1886, jotta arjen askareet sujuisivat helpommin ja turvallisemmin. Hän tunsi sosiaalista vastuuta ja teki työtä sen eteen, että yritys kehittyisi käsi kädessä yhteiskunnan kanssa. Nämä arvot ovat edelleen mukana, kun Bosch valmistaa tänä päivänä erittäin kestäviä ja korkealaatuisia kodinkoneita.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

bosch keittiö keittiötarvikkeet kodinkone kodinkoneet ruoanlaitto ruoanlaittovälineet


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: