MAINOS

Perinteinen saavi uudistui – Orthexin uusi käytännöllinen ja tyylikäs saavisarja

MökkiPiha

Orthex tuo markkinoille uudistetun saavisarjan, jonka tuotteissa on useita toiminnallisia ominaisuuksia. Saavien muotoilu on yksinkertaisen tyylikäs ja väriskaala hillitty. Suomessa valmistettuja saaveja saa niin elintarvikekäyttöön hyväksytystä perinteisestä muovista kuin kierrätysmuovista valmistettuna.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Orthexin saavit ovat tunnettuja kestävyydestään ja monikäyttöisyydestään, ja varsin tuttu näky koti- ja mökkipihoissa. Moni mieltää tuotteet myös mökkisaunan pesuhuoneen vesiastioiksi. Monikäyttöisiä saaveja voidaan käyttää useisiin eri tarkoituksiin, kuten sadeveden tai puutarhan lehtien keräämiseen, tavaroiden säilyttämiseen tai vaikka roska-astiana.

Kaikkia sarjan tuotteita saa kolmessa koossa, 45 L, 60 L ja 80 L, joko perinteisestä tai kierrätysmuovista valmistettuna. Kierrätysmuovi on peräisin suomalaisten kuluttajien kierrättämistä muovipakkauksista. Perinteisestä muovista valmistetut tuotteet soveltuvat elintarvikekäyttöön, kuten puutarhan sadon keräämiseen ja varastointiin, tai eläinten ruokien säilyttämiseen.

Eleettömän tyylikäs, Pentagon Designin suunnittelema muotoilu takaa sen, että saavit sulautuvat osaksi pihan tai saunan kokonaisuutta. Tuotteiden väriskaala on hillitty, kaikkia kokoja saa harmaan eri sävyissä. Saavit kestävät suuria lämpötilanvaihteluita, aina -40 °C:n ja +65 °C:n välillä, joten ne voidaan säilyttää ulkona tai eristämättömissä tiloissa ympäri vuoden.

Saavit valmistetaan kestävästä materiaalista ja niiden muotoilussa on huomioitu käytännöllisyys. Tukevat kahvat helpottavat kantamista ja niihin mahtuu tarttumaan myös hanskat kädessä. Saavin yläreunassa on reiät veden valutusta varten, joten ylösalaisin kuivumaan käännettynä vesi ei jää reunan alle makaamaan. Kahteen kokoon, 45 L ja 80 L, on saatavana kansi, joka pysyy tukevasti paikoillaan myös tuulen tuivertaessa. Usean saavin säilytys on tilaasäästävää, sillä ne pinoutuvat sisäkkäin.

Kaikki sarjan tuotteet valmistetaan Lohjalla Orthexin omalla tehtaalla.

Suositushinnat:

  • Saavi 45 L perinteisestä muovista: 21,50 euroa
  • Saavi 45 L kierrätysmuovista: 14,95 euroa
  • Saavin 45 L kansi: 7,90 euroa
  • Saavi 65 L perinteisestä muovista: 23,90 euroa
  • Saavi 65 L kierrätysmuovista: 17,50 euroa
  • Saavi 80 L perinteisestä muovista: 25,90 euroa
  • Saavi 80 L kierrätysmuovista: 19,90 euroa
  • Saavin 80 L kansi: 9,90 euroa

Orthex Group, www.orthexgroup.fi

Orthex Group on Pohjoismaiden johtava kodin käyttötavaroiden valmistaja, jonka tavoitteena on tuotteillaan tehdä käytännöllisestä kaunista ja jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Käytämme muovia vastuullisesti ja kasvatamme jatkuvasti uusiutuvista ja kierrätetyistä materiaaleista tehtyjen tuotteiden valikoimaa. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat Orthex™, SmartStore™ ja GastroMax™. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa ja tuotantolaitokset Lohjalla sekä Ruotsin Gnosjössä ja Tingsrydissä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

muovisaavi Orthex perinteinen saavi saavi saavisarja