Petra-keittiöiden uusi Rytmi-keittiömallisto leikittelee tammikehyksillä

Keittiö

Petra-keittiöiden uusi Rytmi-keittiömallisto tuo leikkisää keveyttä, näyttävää kontrastia ja ripauksen retrotunnelmaa keittiöön. Malliston avainelementtinä on tammiviilupintainen kehys, jolla keittiön avohyllyjä ja kaappeja voi rytmittää erilaisiksi kokonaisuuksiksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kotimainen Petra-keittiöt on lanseerannut uuden Rytmi-keittiömalliston. Rytmi-keittiö on nuorekas ja trendikäs, ja mukana myös ripaus retroa. Keittiön suunnittelun lähtökohtana on tammiviilupintainen kehys, joka toimii upeana vastaparina erilaisille ovipinnoille.

– Rytmi tuo nimensä mukaisesti rytmiä keittiöön. Tammikehykset toimivat ikään kuin tikapuina, joiden varaan keittiökalusteiden eri osat rytmittyvät. Avohyllyjen ja kaappien leikittelevällä sijoittelulla voidaan luoda hauskaa vaihtelua keittiön ilmeeseen, kertoo Petra-keittiöt valmistavan Novartin tuotepäällikkö, sisustusarkkitehti SIO Eeva Kokkonen.

Rytmin tammikehyksiin voi yhdistää kaikki Petran ovimallit ja värivaihtoehdot, ja kokonaisuuden voi viimeistellä sisustukseen sopivalla tasolla ja vetimillä. Kehykset tuovat myös suomalaisten suosimaan valkoiseen keittiöön lisää ilmettä.

– Värit tuovat keittiöön lisää persoonallisuutta ja rohkeutta, mutta myös valkoinen keittiö voi olla hyvinkin rikas ja puhutteleva. Rytmin tammikehyksillä valkoiseenkin keittiöön saadaan kiinnostavaa materiaalien vuoropuhelua. Puu on nyt suuressa nosteessa ja Rytmi-malliston ajaton tammiviilu toimii upeana vastaparina muille pinnoille, kuten valkoiselle ovimallistolle. Valkoinen väri on hyvä pari muille väreille ja materiaaleille, muistuttaa Kokkonen.

Rytmi luo yhtenäisen ilmeen koko kotiin

Keittiöihin suunnitellaan yhä yksilöllisempiä ratkaisuja, jotka sopivat juuri omaan kotiin ja arkeen. Yksilöllisyys näkyy myös muissa kodin kalustevalinnoissa. Monipuolinen Rytmi sopii mainiosti myös kodin muihin huoneisiin, ja luo yhtenäisen ilmeen eri tilojen välille. 

– Rytmi kulkee luonnollisesti tilasta toiseen. Se voi jatkua ilmeikkäinä kokonaisuuksina vaikkapa olohuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Ilmavana ratkaisuna se ei näytä perinteiseltä keittiökalusteelta. Rytmi mukautuu persoonallisena ratkaisuna erilaisiin tiloihin ja säilytystarpeisiin, Kokkonen vinkkaa.

Rytmi-mallisto on saatavilla kaikista Keittiömaailman ja Petra-keittiöiden myymälöistä ympäri Suomen. Petra-keittiöt valmistetaan tilauksesta Novartin omalla tehtaalla Nastolassa, ja kalusterungot toimitetaan koteihin aina valmiiksi koottuna. Keittiön suunnittelu onnistuu myös verkkotapaamisessa yhdessä keittiösuunnittelijan kanssa.

Novart Oy, keittiomaailma.fi, petrakeittiot.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

keittiö keittiöideat keittiökaapit keittiökaappimallisto keittiökalusteet keittiömallisto petra-keittiöt


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: