MAINOS

Pihla uudistaa ovi- ja ikkunamallistonsa

Talo

Suomen suurimpiin ikkuna- ja ovivalmistajiin kuuluva Pihla kasvattaa valikoimaansa. Vaativiin kohteisiin sopivan Pihla Termo -sarjan lisäksi uuteen valikoimaan kuuluvat perustason Varma-tuoteperhe ja rautakauppamyyntiin tuleva suppeammin varusteltu Pihla Oiva -mallisto.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Pihla Termo -tuoteperhe sopii erityisesti vaativiin uudisrakennus- ja remonttikohteisiin. Termo-ikkunoissa on kaksi kaksinkertaista eristyslasia, joten ikkunoilla on hyvä lämmön- ja ääneneristävyys sekä suoja auringon lämpösäteilyä vastaan.

– Termo-ikkunoiden U-arvo on parhaimmillaan 0,65 ja ovien 0,64, joten ne sopivat hyvin myös passiivitalojen rakentamiseen, Pihlan Brand Manager Mika Kanervo kertoo.

Termo-sarjan ulko-ovimallistoon kuuluvat laajan etuovimalliston lisäksi suurilasiset puutarha- ja kodinhoitohuoneen ovet sekä niihin sopivat umpiovet. Tuoteperheeseen kuuluu myös suomalaisiin olosuhteisiin suunniteltu ulkoliukuovi, jolla voidaan rakentaa jopa yhdeksän metriä leveitä kokonaisuuksia.

Pihla Termo -tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä. Koon lisäksi oveen voi itse valita värin, karmisyvyyden, kätisyyden, lasitusten tyypin ja lisävarusteet. 

rautakauppamyyntiin tuleva ikkuna- ja ovimallisto.

Pihla Termo -ikkunoilla saavutetaan erinomainen lämmön- ja ääneneristävyys sekä suoja auringon lämpösäteilyä vastaan, koska niissä on kaksi kaksinkertaista eristyslasia.

Luotettava Varma

Pihla Varma -sarjan puu–alumiini-ikkuna on luotettava perusikkuna, ja se sopii  uudisrakennus- ja remonttikohteisiin. Varma-ikkunoissa on komposiittivälilistalla varustettu eristyslasielementti ja tehokkaat selektiivilasit. Varma-umpioven U-arvo on 0,73. Myös lasiaukollisissa ovissa päästään vähintään 1,0 arvoon lasin koosta riippumatta.

Rakentajan perusratkaisu

Pihla Oiva -valikoimasta puolestaan löytyvät yksiosaisen ns. A-mallin ikkunan lisäksi erilaisia ulko-ovimalleja. Ikkunan sisäpuitteessa on kaksinkertainen eristyslasielementti ja ulkopuitteessa tasolasi. Oiva-mallisto sopii hyvin esimerkiksi vapaa-ajan asuntoon.

– Myös Oiva-perheen ikkunat ja ulko-ovet täyttävät uudisrakentamisen vaatimat energialuokitukset, sillä sekä ikkunoiden että ovien U-arvo on 1,0, Kanervo sanoo.

Oiva-ikkunat tehdään mittatilauksesta, ovet vakiokokoisina. Ikkunat ovat aina valkoisia. Ovien vakioväri on valkoinen ja lisätilauksesta voi saada tummanruskean, tummanharmaan ja tuvanpunaisen oven.

Kaikille Pihla-ikkunoille myönnetään 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Pihla_Varma

Varma-ikkunoissa on komposiittivälilistalla varustettu eristyslasielementti ja tehokkaat selektiivilasit.

Lähde: Pihla
Pihla on suomalainen puu–alumiini-ikkunoiden, parveke- ja terassiovien sekä ulko-ovien valmistaja. Pihlan ikkuna- ja ovitehdas sijaitsee Ruovedellä Pirkanmaalla. Pihla kuuluu maan suurimpien ikkunanvalmistajien joukkoon. Pihla on osa Inwidoa, joka on Euroopan suurin ikkunoiden ja ovien toimittaja.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.