MAINOS

Piiloasenteiset suihkut yleistyvät – arjen luksukseen halutaan panostamaan

Kylpyhuone

Euroopasta ja maailmalta tutut piiloasenteiset suihkut ja hanat yleistyvät Suomessakin. Piiloasennuksessa sekä vesiputket että hanan tekniikka piilotetaan seinän sisään, jolloin seinän pinnalle jää vain tyylikkäät ja näyttävät pintaosat.

Jaa sosiaalisessa mediassa

↑ Hansgrohen Rainmaker Select 460 1jet -yläsuihku mustalla lasipinnalla, saatavana kattoon tai seinään asennettava malli.

Työelämä ja arki on monilla yhä hektisempää, ja kiireisen arjen vastapainoksi omaan hyvinvointiin ja arjen luksukseen ollaan valmiita panostamaan enemmän. Piiloasennusta käyttämällä monipuolisien suihkukokonaisuuksien rakentaminen on mahdollista. Erilaisia suihkumuotoja käyttämällä voidaan luoda kotiin rentouttavaa kylpylätunnelmaa!

Kahden toiminnon piiloasenteinen suihku. Hansgrohen yläsuihkussa on täydellistä suihkunautintoa tuova RainAir-sadesuihku.

Tavallisen termostaatin ja käsisuihkun lisäksi kokonaisuuteen voidaan lisätä hierovia vartalo- ja yläsuihkuja, joista löytyy useita eri vaihtoehtoja. Eikö rankan päivän jälkeen olisikin mukava huuhtoa työkiireet pehmeän, ilmalla rikastetun sadesuihkun alla?  Tai rentouttaa hartiat voimakkaalla vesiputoussuihkulla?

Hansgrohen ShowerSelect-termostaatti kahdelle toiminnolle mustalla lasipinnalla.

Suomessa piiloasenteisten suihkujen ja hanojen asennuksessa on otettava huomioon Suomen rakentamismääräyskokoelman säädökset. Niiden mukaan piiloon jäävät liitokset tulee koteloida ja mahdollinen vuotovesi ohjata suojatusti näkyvään paikkaan.

Piiloasenteiset ratkaisut voidaan toteuttaa esimerkiksi käyttämällä Joramark Box 300 -järjestelmää (www.joramark.fi). Piiloasenteisia suihkujärjestelmiä suunnitellessa on järkevää ottaa mukaan sekä LVI-suunnittelija että rakennusvalvonnan edustaja. Näin voidaan varmistaa määräysten mukainen asennustapa.

Katso videolta, miten piiloasennus onnistuu:

Piilotettu asennustekniikka tuo myös ammeeseen selkeyttä. Hansgrohen iBox Universal kätkee tekniset liitokset seinän sisään, ja ne voidaan liittää milloin tahansa uusiin Hansgrohen piiloasennushanoihin ja -termostaatteihin.

Lue lisää: www.hansgrohe.fi/iBox

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hierova suihku kylpyhuone piiloasennus piiloasenteinen suihku piiloasenteiset suihkut suihku vesiputoussuihku