Pipelifen jätevesijärjestelmien valikoima kasvaa

MökkiTalo

Pipelife tuo markkinoille uuden biopuhdistamon pesuvesien puhdistamiseen. Uusi Bio-Bertta harmaavesipuhdistamo puhdistaa pesuvedet tehokkaasti ilman kemikaalia tai vaihtoa vaativaa suodatinmateriaalia.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Bio-Bertta harmaavesipuhdistamo on tarkoitettu vapaa-ajan sekä jatkuvaan käyttöön tarkoitettujen kiinteistöjen jätevesien käsittelyyn. Puhdistamo käsittelee 600l vettä vuorokaudessa. Puhdistamon toiminta perustuu jatkuvatoimiseen aktiivilieteprosessiin, joka sietää hyvin kuormituksen vaihtelua.

– Laite soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa maaperä ei salli maaperäkäsittelyn rakentamista. Puhdistamo sopii kiinteistöille, joissa on myös vesivessa. Näissä kohteissa voidaan rakentaa kaksoisviemäröinti, jolloin pesuvedet puhdistuvat Bio-Bertassa ja wc-vedet ohjataan umpisäiliöön, kertoo jätevesijärjestelmien tuotepäällikkö Jarno Huhta Pipelifelta.

Bio-Bertta puhdistamo on helppo asentaa. Biopuhdistamo asennetaan kaivantoon, liitetään viemäröintiin ja kytketään verkkovirtaan. Säiliön matala rakenne mahdollistaa asentamisen matalaan asennussyvyyteen säästäen näin asennuskustannuksissa ja maa-ainesten tarpeessa. Oikein asennettuna ja huollettuna puhdistamo on varmatoiminen, pitkäikäinen ja puhdistaa jätevedet tehokkaasti.

Bio-Bertta harmaavesipuhdistamo on CE-merkitty ja se täyttää ympäristönsuojelulaissa määritetyt tiukemmat puhdistusvaatimukset.

Lisätietoa tuotteesta löydät puhdastulevaisuus.fi kuluttajasivustoltamme. Tekniset kuvat löydät pipelife.fi sivun materiaalipankista.

Lisätietoja:

Pilelife jätevesijärjestelmät

www.pipelife.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

jätevesi jätevesiasetus jätevesien käsittely jätevesien puhdistus jätevesijärjestelmä jätevesijärjestelmät jätevesilainsäädäntö jätevesiprojekti jätevesiremontti jätevesisaneeraus Pipelife


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: