MAINOS

Pisko® SafeLine -vaijerijärjestelmä tekee kattotyöstä turvallisempaa

Talo

Ruukkiin kuuluva Piristeel tuo markkinoille Pisko® SafeLine -vaijerijärjestelmän, joka varmistaa turvallisen liikkumisen katolla. Vaijerijärjestelmä asennetaan pysyväksi osaksi Piristeelin valmistamia Pisko-kulkuteitä ja -tikkaita, jolloin ne muodostavat katkeamattoman, turvallisen sekä rakentamismääräysten mukaisen kulkureitin ja putoamissuojan. Helppokäyttöinen ratkaisu on kustannustehokas ja tekee katolla työskentelystä turvallisempaa ja tehokkaampaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Perinteisesti katolla työskennellessä turvaköydet kiinnitetään useisiin eri kiinnityspisteisiin tai kiskojärjestelmiin. Pisko SafeLine -vaijeriärjestelmällä varustetuissa kattosilloissa ja tikkaissa turvaköysi kiinnitetään teräksiseen liukukiinnikkeeseen, joka liikkuu käyttäjän mukana. Tikkaiden alkupäästä aina katon kulkureittien viimeiseen pisteeseen asti ulottuva yhtenäinen vaijerijärjestelmä parantaa työturvallisuutta, sillä käyttäjän ei tarvitse irrottautua järjestelmästä siirtyessään tikkailta katolle tai kulkutieltä toiselle.

Pisko Safeline -vaijerijärjestelmää voidaan käyttää sekä asuintaloissa että teollisuus-, liike- ja julkisissa rakennuksissa. Se soveltuu sekä jyrkkiin että loiviin kattoihin ja voidaan asentaa ilman, että vesieristeitä tarvitsee lävistää. Pisko Safeline -järjestelmä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja sen teräsosille myönnetään 50 vuoden tekninen takuu. Ensimmäisessä vaiheessa SafeLine -vaijerijärjestelmä on saatavissa Suomessa ja Ruotsissa, joissa se on myös tyyppitestattu Pisko-kulkuteiden kanssa. Eurofins Expert Service valvoi järjestelmän testauksen, ja sillä on RISE:n myöntämä sertifikaatti (RISE Research Institutes of Sweden).

Suunnittelijoille SafeLine -vaijerijärjestelmän tuotteet löytyvät Prodlib-yhtiön ylläpitämästä Pisko-tuotekirjastosta.

Pisko SafeLine -järjestelmä on saatavilla Piristeelin asennuskumppaneilta ja Ruukki Express -myymälöistä 1.5.2022 alkaen.

Kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä valmistava Piristeel Oy on osa Ruukki Constructionia. Ruukki valmistaa teräkseen pohjautuvia rakentamisen tuotteita ja palveluja ja tarjoaa asiakkailleen kaikki talojen katoissa tarvittavat tuotteet, kuten katteet, rännit, turvatuotteet, listat ja kiinnikkeet.

Piristeel Oy, www.piristeel.fi

Ruukki Construction valmistaa teräkseen pohjautuvia rakentamisen tuotteita ja palveluja. Tuotteitamme käytetään kestävän kehityksen mukaisesti rakennettavissa seinissä ja katoissa. Työllistämme noin 1 500 henkilöä, ja tuotantoa meillä on 11 tehtaassa. Toimimme asiakkaiden lähellä 10 Euroopan maassa ja palvelemme heitä Ruukki ja Plannja –päätuotemerkeillä. Olemme kotoisin Pohjolasta ja osa SSAB:ta, jonka kanssa meillä on yhteinen arvopohja, sekä pitkä kokemus teräs- ja rakennusteollisuudesta.

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö, jolla on työntekijöitä yli 50 maassa. Yhtiö on noteerattu Nasdaq Tukholmassa ja toissijaisesti Nasdaq Helsingissä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kattoturvallisuus kattoturvatuotteet kattotyöturvallisuus Pisko Pisko® SafeLine ruukki vaijerijärjestelmä