MAINOS

Plantagenin uusi puutarhatuoli on valmistettu merestä kerätystä muovista

PihaSisustus

Joka vuosi 8 miljoonaa tonnia muovia päätyy mereen. Plantagen yrittää osaltaan kiinnittää huomiota ongelmaan ja vaikuttaa muovin uusiokäyttöön tuomalla myymälöihin tuolin, jonka valmistuksessa on käytetty merestä kerättyä kierrätettyä muovia.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Plantagenin DuraOcean®-tuoli on moderni. kestävä ja helppohoitoinen tuoli, jossa on ruiskuvalettu istuinosa. Tuolin istuin on valmistettu merestä kerätystä muovista. Muovi koostuu pääosin kalaverkoista ja antaa tuolille vihreän värin. Tuolin jalat on valmistettu FSC-sertifioidusta eukalyptuksesta.

Joka vuosi 8 miljoonaa tonnia muovia päätyy mereen, ja on mahdollista, että vuoteen 2050 mennessä meressä on massassa mitattuna enemmän muovia kuin kaloja. Meressä olevan muovin keräämiseen ja hyödyntämiseen liittyvät aloitteet ja keksinnöt ovat yhä tärkeämpiä asioita kuluttajille, kuten myös tiedottaminen ja rohkaiseminen vastuun kantamiseen. DuraOcean®-tuoli on esimerkki tällaisesta toimenpiteestä.

– Yhden ihmisen toimet saattavat tuntua pieniltä, mutta me kaikki voimme auttaa ympäristöä ja ilmastoa tukemalla kehitystä ja innovaatioita, joilla on positiivinen vaikutus maapallolle. Meille Plantagenissa on tärkeää pystyä tarjoamaan asiakkaillemme kestäviä vaihtoehtoja kaikissa kategorioissa, ei pelkästään kasvien ja kukkien suhteen, kertoo Plantagen Suomen aluemyyntipäällikkö Minna Inberg.

Tuoli voidaan purkaa helposti ja siten kierrättää edelleen vaivatta elinkaarensa lopussa.

Plantagenilla on myös oma istutusruukkujen kierrätysjärjestelmänsä. Plantagenin monivuotisia perennoja istutetaan erityisiin sinisiin neliönmuotoisiin ruukkuihin. Kun sinisen istutusruukun palauttaa Plantagenille, ruukku uusiokäytetään ja siihen istutetaan uusi kasvi seuraavaksi kasvukaudeksi.

Palkkiona kuluttajien kierrätysaktiivisuudesta, Plantagen antaa palauttajalle veloituksetta yhden monivuotisen perennan viittä sinistä istutusruukkua kohden.

DuraOcean®-tuoli on saatavilla Plantagenin myymälöissä 13. maaliskuuta 2020 alkaen.

Hinta: 109,50 euroa.

Lähde: Myewsdesk, kuva: ScanCom DuraOcean

Elämä kasvien kanssa alkaa Plantagenista! Plantagenilla on Suomessa 15 myymälää Helsingistä Vaasaan. Plantagenin liikeideana on tuoda inspiraatiota elämään sekä laaja valikoima tuotteita ja tarvikkeita kasvien kasvattamiseen, niin kotona, parvekkeella kuin puutarhassakin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kierrätys kierrätysmuovi Plantagen puutarhakaluste puutarhakalusteet puutarhatuoli