MAINOS

Polar Life Haus hirsitalo – koti jossa on hyvä asua

Talo

Polar Life Haus hirsitalo on investointi ekologisuuteen ja hyvinvointiin. Kestävyys, terveellisyys ja turvallisuus yhdistettynä moderniin muotokieleen tuo laatua asumiseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Polar Life Haus-hirsitalojen ytimen muodostaa suomalainen puu, joka on rakennusmateriaaleista se kaikkein ekologisin. 

– Puu on 100 % luonnontuote, joka kestää sukupolvelta toiselle. Puupinta varastoi kosteutta ja luovuttaa sitä tarpeen mukaan huoneilmaan, tasaten näin huoneilman kosteuden optimaaliseksi. Sopivan kosteassa ilmassa on hyvä hengittää ja kokonaisvaltainen hyvinvointi kasvaa, Export Manager Mika Askola kertoo. 

Aukoton ketju tehtaalta työmaalle

Polar Life Haus on toiminut Keski-Euroopassa vuosikymmeniä. 

– Meillä on kattava myyntiorganisaatio alueellisine myyjineen ja paikallisine asentajineen eli olemme hyvin lähellä asiakasta. Ketjumme metsästä työmaallekin on aukoton, sillä olemme talovalmistaja, joka hakee puut suomalaisesta metsästä, sahaa, kuivaa ja valmistaa niistä talon ja hoitaa asennukset työmaalla ammattitaidolla. Näin lopputuotteen saa aina yhtä laadukkaana ja tasalaatuisena. 

Palkittua suomalaista designia

Yksilöllinen design on kaiken toiminnan lähtökohta. 

– Käytössämme on viimeisin tuotantoteknologia ja mahdollisuus yhdistellä erilaisia rakenneratkaisuja. Useimmissa taloissamme suositaankin lattiasta kattoon ulottuvia ikkunapintoja. Tästä hyvä esimerkki on Plushuvilat-mallisto, joka on saanut Good Design Awards-ohjelman palkinnon, joka myönnetään maailman innovatiivisimmille ja uraauurtavimmille teollisen muotoilun ja graafisen suunnittelun tuotteille. Mikäli tietty talomalli kiinnostaa, meillä on laaja näyttelytaloverkosto, jolloin taloon voi tutustua paikan päällä. 

Lisätietoja:

Honkatalot

www.honkatalot.fi

Lähde: Mynewsdesk, teksti: Mia Heiskanen

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hirsirakennus hirsirakentaminen hirsitalot talopaketti valmistalo