Puhtaasti toimivampi kotimainen IDO Glow -kylpyhuonemallisto laajenee

Kylpyhuone

IDO laajentaa Glow-kylpyhuonemallistoa uusilla innovatiivisilla tuotteilla. Glow-tuoteperhe täydentyy hygieenisillä wc-istuimilla, uudelleen muotoilluilla pesualtailla ja kätevillä allaskaapeilla. Uudet tuotteet noudattavat linjakasta Glow-designia ja sisältävät arjen sujuvuutta lisääviä oivalluksia.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Uudet IDO Glow-tuotteet sopivat kaiken kokoisiin kylpyhuoneisin ja jokaisen kukkarolle. Tuotteet on suunniteltu niin, että ne helpottavat paitsi käyttäjien ja myös asentajien arkea, kertoo markkinointikoordinaattori Hanne Koveshnikov IDOsta.

Kolmen uuden IDO Glow -wc-mallin myötä mallisto laajenee erilaisiin tiloihin ja asennustapoihin sopivaksi. Rimfree-huuhtelutekniikan ansiosta uusissa wc-istuimissa ei ole perinteistä bakteereja keräävää huuhtelukaulusta. Helposti puhdistettava Smart-lasite puolestaan helpottaa arjen askareissa.

– Tavoitteenamme on, että entistä korkeammasta hygieniatasosta tulee jokaisen suomalaisen kylpyhuoneen standardi, Koveshnikov sanoo.

IDO Glow-malliston tuotekehityksessä kuunneltiin ammattilaisia, joten uusien wc-istuinten asentaminen on helppoa. Vesiliitännän saa siirrettyä puolelta toiselle, mikä lisää valinnanvaraa wc-istuimen sijoitteluun. Myös huuhtelumekanismi on yksinkertainen: se sisältää ainoastaan neljä komponenttia, mikä tekee siitä helpon asentaa ja huoltaa.

– Huuhtelumäärät saa helposti säädettyä 2- ja 3-litraiseksi tai 4- ja 6-litraiseksi, mikä mahdollistaa kotitalouksille huomattavat vedensäästöt vuositasolla, toteaa Koveshnikov.

Kulmikas pesuallas tuo särmää kylpyhuoneeseen

Wc-istuinten lisäksi IDO Glow -mallisto täydentyi uusilla pesualtailla.

– Uudella tavalla muotoiltu kulmikas IDO Glow -pesuallas tuo kylpyhuoneeseen paitsi ennenäkemätöntä tyylikkyyttä myös täysin uudenlaista funktionaalisuutta, Koveshnikov kertoo.

Uusia altaita on saatavana neljässä eri koossa ja vaihtoehtona on myös kulmista pyöristetty malli. Altaiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen vaatimuksiin; tilavampi allas pitää roiskeet altaan sisällä ja Smart-lasite helpottaa puhdistusta.

Uusien IDO Glow-wc-istuinten tapaan myös pesualtaiden asennus on vaivatonta.

– Seinämateriaali määrittelee asennustavan, ei pesuallas. Kaikki yli 500 millimetriä leveät IDO Glow -altaat on mahdollista asentaa tilanteesta riippuen joko ruuveilla tai kannakkeilla, toteaa Koveshnikov.

Uusien allaskaappien myötä IDO Glow -sarjan tuotteista löytyy yhtenäinen sisustusratkaisu niin isoihin kuin pienempiinkin kylpyhuoneisiin. Kulmikkaiden altaiden yhteen sopivat kaapit saa ostettua kätevänä pakettina tai itse koottavina malleina.

IDO Glow -tuotteet valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

– Kotimaisuus ja suomalainen laatu ovat kiistattomia valttejamme. Voimme taata vara- ja lisäosien saatavuuden, joten kaikilla tuotteillamme on varaosatakuu vielä kymmenen vuotta valmistuksen lopettamisen jälkeen, Koveshnikov sanoo.

Uudet IDO Glow -tuotteet:

 • IDO Glow Rimfree® 60 -wc, piiloviemärimalli S-lukolla
 • IDO Glow Rimfree® 61 -wc, piiloviemäri P-lukolla
 • IDO Glow Rimfree® 63-wc, peruskorjausmalliSaatavana myös kätevällä poistoputkiliitännällä wc-jalassa.
 • IDO Glow -kyynärtuet
 • Värilliset IDO Glow -wc-kannet
 • IDO Glow 600 -pesuallas, pyöristetty ja kulmikas-IDO Glow 560 -pesuallas, kulmikas
 • IDO Glow 500 -pesuallas, kulmikas
 • IDO Glow 400 -pesuallas, vasen ja oikea
 • IDO Glow 400 -alakaappi & allaskaappipaketti, vasen ja oikea
 • IDO Glow 500 -alakaappi & allaskaappipaketti
 • IDO Glow 560 -alakaappi &allaskaappipakettiKaapit ovat saatavana myös kustannustehokkaina itsekoottavina malleina.

IDO Glow -tuotteisiin voi tutustua IDOn kylpyhuonenäyttelyssä Helsingin Pohjois-Haagassa osoitteessa Kaupintie 2, 00440 Helsinki.

Lisätietoja:

IDO

www.ido.fi

IDO on suomalainen kylpyhuonealan toimija, jonka juuret ulottuvat 140 vuoden taakse Helsingin Arabiaan. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat suihkut, pesualtaat, wc-istuimet, kylpyhuonekaapistot sekä ammeet. Lisäksi IDO tarjoaa varusteita kylpyhuoneeseen. IDO on Suomen ainoa saniteettikeramiikan valmistaja ja myös IDO-kylpyhuonekalusteet valmistetaan Suomessa. IDO toimii kotimaan ohella myös muissa Pohjoismaissa sekä Baltiassa. IDO on osa Geberit-konsernia, joka on yksi maailman merkittävimmistä toimijoista kylpyhuonealalla. 

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.