Puulattian alle sopiva lämmityskalvo

LämmitysTalo

Ebecon Foil Kit on lämmityskalvo, jonka avulla lattialämmitys on helppo asentaa puulattian, parketin ja laminaatin alle. Lattialämmityskalvo on vain 0,3 mm ohut, ja se asennetaan aina yhdessä tehokkaan Ebisol-eristyslevyn kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Pakettiin sisältyvässä EB-Therm 400 -termostaatissa on värinäyttö ja erikseen säädettävät energiansäästöohjelmat.

Foil Kitin 0,3 mm ohut lattialämmityskalvo on kestävä ja varmakäyttöinen. Se ei sisällä halogeenia, eikä PVC:tä. Foil Kit-kalvoa on saatavilla 43 cm:n ja 100 cm:n levyisenä ja juoksumetreittäin.

 

Lämmityskalvon asennus

Foil Kit asennetaan kuiviin tiloihin paikalla olevan lattiarakenteen, kuten betonin tai lastulevyn, päälle. Ennen asennusta mahdolliset muovimatot täytyy poistaa.

Kalvo asennetaan aina yhdessä tehokkaan Ebisol-eristyslevyn kanssa. Näin saat energiaa säästävän järjestelmän, joka vaimentaa erinomaisesti askelten ääniä.

Lämmityskalvot liitetään yhteen kaksoiseristetyillä liitäntäkaapeleilla ja kytkentäliittimillä, jotka sisältyvät pakettiin. Tätä työtä varten tarvitaan puristuspihdit.

Lämmityksen ohjaus

Foil Kitiin sisältyy EB-Therm 400-termostaatti, jossa on useita energiansäästöohjelmia ja -toimintoja, jotka huolehtivat lämmöstä ja mukavuudesta, kun niitä tarvitaan. Energiansäästöohjelmat ovat säädettävissä, ja sekä aikojen että lämpötilojen asetus voidaan tehdä erikseen.

EB-Therm 400 toimitetaan etukannella, joka sopii Schneider Exxact -järjestelmään. Pakkaus sisältää myös etukannen, joka sopii yhteen ELKO Plus / RS -järjestelmän kanssa.

Lisätiedot ja kyselyt: http://www.ebeco.fi/lattialammitys/foil-kit


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ebeco Foil Kit lattialämmityskalvo lämmityskalvo

Aiheeseen liittyviä tuotteita

Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: