MAINOS

Puulattian alle sopiva lämmityskalvo

LämmitysTalo

Ebecon Foil Kit on lämmityskalvo, jonka avulla lattialämmitys on helppo asentaa puulattian, parketin ja laminaatin alle. Lattialämmityskalvo on vain 0,3 mm ohut, ja se asennetaan aina yhdessä tehokkaan Ebisol-eristyslevyn kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Pakettiin sisältyvässä EB-Therm 400 -termostaatissa on värinäyttö ja erikseen säädettävät energiansäästöohjelmat.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Foil Kitin 0,3 mm ohut lämmityskalvo on kestävä ja varmakäyttöinen. Se ei sisällä halogeenia, eikä PVC:tä. Foil Kit-kalvoa on saatavilla 43 cm:n ja 100 cm:n levyisenä ja juoksumetreittäin.

 Lämmityskalvo lattiaan

Lämmityskalvo asennetaan lattiarakenteen päälle

Foil Kit asennetaan kuiviin tiloihin paikalla olevan lattiarakenteen, kuten betonin tai lastulevyn, päälle. Ennen asennusta mahdolliset muovimatot täytyy poistaa.

Kalvo asennetaan aina yhdessä tehokkaan Ebisol-eristyslevyn kanssa. Näin saat energiaa säästävän järjestelmän, joka vaimentaa erinomaisesti askelten ääniä.

Lämmityskalvot liitetään yhteen kaksoiseristetyillä liitäntäkaapeleilla ja kytkentäliittimillä, jotka sisältyvät pakettiin. Tätä työtä varten tarvitaan puristuspihdit.

Lämmityskalvo lattiaan

Lämmityksen ohjaus

Foil Kitiin sisältyy EB-Therm 400-termostaatti, jossa on useita energiansäästöohjelmia ja -toimintoja, jotka huolehtivat lämmöstä ja mukavuudesta, kun niitä tarvitaan. Energiansäästöohjelmat ovat säädettävissä, ja sekä aikojen että lämpötilojen asetus voidaan tehdä erikseen.

EB-Therm 400 toimitetaan etukannella, joka sopii Schneider Exxact -järjestelmään. Pakkaus sisältää myös etukannen, joka sopii yhteen ELKO Plus / RS -järjestelmän kanssa.

Lisätiedot ja kyselyt: http://www.ebeco.fi/lattialammitys/foil-kit

Lue myös: Pää kylmänä ja lattiat lämpiminä – lattialämmitys lämmittää tasaisesti, Vältä kosteusvaurio – asenna lattialämmitys, Vesikiertoinen lattialämmitys on järkivalinta kaukolämpökohteen kosteisiin tiloihin, Vesikiertoinen lattialämmitys kasvattaa suosiotaan, Lattialämmityksellä lämpöä lattiaan ja Termostaattien säätö kannattaa tehdä oikein

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ebeco Foil Kit lattialämmityskalvo lämmityskalvo