MAINOS

PUZER AIR ilmanvaihto – suunniteltu suomalaiseen saunomiskulttuuriin

Talo

Toimiva ilmanvaihto tuntuu puhtaana sisäilmana. Puzer tuo markkinoille suomalaiseen asumiseen suunnitellut Puzer Air -ilmanvaihtotuotteet. Älykkäästi yhteen sopivat Puzer Air -ilmanvaihtokoneet ja Puzer keskuspölynimuri huolehtivat kodin raikkaasta sisäilmasta  ympäri vuoden. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Nykyaikaisessa tiiviiksi rakennetussa pientalossa kosteus ja ahkera saunominen muodostavat merkittävän riskin kosteusvaurioille. Toimiva ilmanvaihto poistaa kosteuden lisäksi sisäilman epäpuhtauksia ja tuo riittävästi puhdasta korvausilmaa tilalle. Puzer Air on älykäs ilmanvaihtojärjestelmä, joka haistelee kosteutta ja säätää ilmanvaihdon sopivaksi sääolosuhteiden mukaan tai saunaillan jälkeen.

Ilmanvaihto ja keskuspölynimuri toimivat yhdessä

Tehokkaiden ja helppokäyttöisten  Puzer Air ilmanvaihtokoneiden hyötysuhde on yli 80 prosenttia. Valittavana on kolme, yleisimmät talokoot kattavaa mallia, myös passiivitaloihin. Tuloilman esilämmitys, hyvän hyötysuhteen omaava vastavirtakennotekniikka ja kehittyneet ohjausjärjestelmät varmistavat ilmanvaihdon talvitoimivuuden.

Hyvin toimiva ilmanvaihto on ehdoton asumisviihtyvyyden edellytys nykyaikaisessa tiiviiksi rakennetussa pientalossa. Toimivan ilmanvaihdon lisäksi myös asunnon siivoukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Keskuspölynimuri on todistettu tehokkaimmaksi tavaksi poistaa huonepölyä. Puzer Air ilmanvaihtokoneet tunnistavat keskuspölynimurin käynnistymisen ja säätävät asunnon ilmanvaihtoa niin, että liiallista alipainetta ei synny eikä asuntoon virtaa korvausilmaa hallitsemattomasti. Tuloksena on raikas ja puhdas koti.

Puzer Air ilmanvaihtolaitteet valmistetaan Suomessa ja ovat suunniteltu kestämään vuosien käytön. Kaikilla laitteilla on kahden vuoden takuu.

Tuotetiedot:

Puzer Air 431 EC ja 481 EC

Sopivat yleisimpiin suomalaisiin koteihin, 431 EC alle 200 m² taloihin ja 481 EC alle 250 m² taloihin. Laitteet soveltuvat myös passiivitalotekniikkaan. Vastavirtakenno, hyötysuhde yli 80 %. Elektroninen 5-portainen säädin, EC-moottorit, pieni sähkönkulutus, tuloilman etu- ja jälkilämmitys, jäätymisenestoautomaatio, keskuspölynimurisynkronointi.

Puzer Air 540 EC

Riittää jopa noin 350 m² taloihin. Vastavirtakenno, hyötysuhde yli 80 %, elektroninen 5-portainen säädin, EC-moottorit, pieni sähkönkulutus, tuloilman etu- ja jälkilämmitys, jäätymisenestoautomaatio, keskuspölynimurisynkronointi.

Saatavuus:

Puzer Air ilmanvaihtotuotteita myy Suomen johtava rautakauppaketju Stark. Puzer Air tuotteiden myynti alkaa tammi-helmikuussa 2016 alkaen. Puzer Air palvelukokonaisuuteen kuuluu tarvittaessa myös juuri omaan taloon tehty ilmanvaihtosuunnitelma.

Lisätietoja:

KP-Tekno Oy

www.puzer.fi

KP-Tekno Oy on Suomen johtava keskuspölynimureita suunnitteleva, valmistava ja markkinoiva yritys, jonka tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Puzer-tuotemerkillä myytävä keskuspölynimuri on Suomen suosituin keskuspölynimurimerkki. KP-Tekno on perustettu vuonna 1992, ja sen liikevaihto 2014 oli noin 1,5 M€. KP-Teknon tuotanto-, varasto- ja toimistotilat sijaitsevat Kirkkonummen Masalassa. KP-Tekno Oy on osa suomalaista Stephen Industries Inc Oy –konsernia.

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.