MAINOS

Pystysuuntainen design sisustuslämmitin luonnon väreissä

Lämmitys

Ajankohtaisiin sisustustrendeihin kuuluvat olennaisesti fiksut lämmittimet, jotka optimoivat lämpösäteilyn langattomilla termostaateilla. Ne seisovat komeasti pystyssä ja niiden värit ammentavat inspiraatiota luonnosta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kodin viihtyisä tunnelma koostuu monesta eri asiasta, kuten kauniista sisustuksesta, kukista ja tekstiileistä. Miellyttävällä lämmöllä on erityisen tärkeä rooli. Kehomme reagoi pieniinkin lämpötilanvaihteluihin, ja jo muutaman asteen erolla on suuri merkitys kodin lämpötilalle. Kuuma ja hikinen olo on yhtä epämiellyttävä kuin jatkuva viluntunne. Jos lämpötilan tasaisuuteen ei voi luottaa, vaikuttaa se nopeasti kodin viihtyvyyteen. Jatkuva säteilevä lämpö sen sijaan vaikuttaa positiivisesti asunnon sisäilmaan.

Epok V on uuden muotoinen retrohenkinen sisustuslämmitin. Sen nesteellä täytetyt d-muotoiset putket ovat sähkökäyttöisen lämmitystekniikan uusinta uutta. Langaton termostaatti voi ohjata yhtä tai useampaa lämmitintä samassa huoneessa ja niiden eri osat optimoivat lämpösäteilyn tehokkaasti.

Tamari V puolestaan on tasapintainen lämmitin, jonka langaton termostaatti voi myös ohjata yhtä tai useampaa lämmitintä eri huoneissa. Niitä kaikkia voidaan hallita yhdellä kaukosäätimellä.
Runsaasta värivalikoimasta löytyvät muun muassa luonnonläheinen väriskaala ja erittäin ajankohtainen harmaa. Ne sointuvat hienosti yhteen luonnonmateriaaleja, betonia ja rustiikkisia puupintoja suosivan sisustuksen kanssa.

Alhaisen pintalämpötilan ansiosta lämmitin on turvallinen, mikä on suuri etu varsinkin lapsiperheissä. Se vähentää myös hajuhaittoja, sillä pöly ei pääse käryämään laitteen pinnalla.

Lämmittimen sijoittamisessa on useita vaihtoehtoja. Paras paikka on yleensä ikkunoiden alla, jotta veto ei pääse sisään. Modernit ja hyvin eristetyt talot tiiviine ikkunoineen antavat kuitenkin lisää valinnanvaraa, kun lämmittimet voi asettaa pystyyn juuri sinne, missä ne näyttävät kaikkein tyylikkäimmältä.

Lue lisää älykkäistä lämmitysratkaisuista osoitteessa www.cleverheating.fi

  • Epok V – saatavana 1845 mm korkuisena ja 400-800 mm levyisenä. Vakioväri valkoinen, hinta alkaen 937 euroa.
  • Tamari V – saatavana 1830 mm korkuisena ja 455-905 mm levyisenä. Vakioväri valkoinen, hinta alkaen 813 euroa.
  • 20 % lisähinta värivalinnasta, jos muu kuin perusvalkoinen, ral 9016 sävy

Lisätietoja:

Rettig Lämpö Oy / Purmo

www.cleverheating.fi

Rettig Lämpö Oy myy ja markkinoi radiaattoreita, konvektoreita, sähkölämmittimiä ja pyyhekuivaimia tuotemerkillä Purmo. Purmo on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan ja toimintavarmuudestaan. Yritys on osa Rettig ICC:tä, joka on Euroopan johtava radiaattoreiden valmistaja työllistäen 3 000 henkilöä. 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.