MAINOS

Renovan retro-kytkin ja pistorasia Schneider Electriciltä

Sisustus

Designia ja tekniikkaa lukuisina vaihtoehtoina. Renovan kytkimet ja pistorasiat ovat nykyaikaista ja luotettavaa tekniikkaa ja sopivat täydellisesti niin retrohenkeä huokuvaan asuntoon kuin tämän päivän sisustustrendeihinkin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Schneider Electric Renova -malliston korkealaatuisissa kytkimissä ja pistorasioissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja toimivuus. Niissä on viimeisintä tekniikkaa piilotettuna tyylikkään retrohenkisen kuoren alle. Mukana on monia käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten himmennin, ajastin, termostaatti ja liiketunnistin.

Renova on turvallinen käyttää. Vanhoista pistorasioista ja kytkimistä poiketen Renova-malliston tekniikka tekee niiden käytöstä turvallista.

Mallistoon kuuluu klassisten vääntökytkinten lisäksi myös tavallisia pistorasioita ja datarasioita.

Tuotteet on valmistettu kestävästä lasista tai muovista ja väreinä ovat valkoinen ja musta. Muita variaatioita kehyksille ovat teräs, kupari, pronssi, titaani, pähkinä ja valkoinen sekä musta marmori. Lukuisista vaihtoehdoista on mahdollista rakentaa juuri toivotunlaisia yhdistelmiä.

Myynnissä sähköasentajilla ja hyvinvarustetuissa rautakaupoissa.

Hinnat alkaen: himmennin 95 euroa, kruunukytkin 29 euroa.

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Vuonna 2014 yrityksen liikevaihto oli 25 miljardia euroa. Yrityksemme yli 170 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 100 maassa ja auttavat heitä hallitsemaan energiaansa ja prosessejaan turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Yksinkertaisimmista kytkimistä aina monimutkaisiin toimintajärjestelmiin asti teknologiamme, ohjelmistomme ja palvelumme auttavat asiakkaitamme hallitsemaan ja automatisoimaan toimintojaan paremmin. Kytketyt teknologiamme uudistavat teollisuudenaloja, muuttavat kaupunkeja ja rikastuttavat elämiämme. Me Schneider Electricillä käytämme tästä sanontaa Life Is On .

Lähde: PerPR

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.